10 Affirmationer för att Överlämna Dina Problem till Universum

0

Ibland gör vi större affär av våra problem än vad vi behöver. Även om vi kanske är bekymrade över hur vi ska ta nästa steg för att lösa ett påfrestande dilemma så gör denna vånda det bara svårare för oss att hitta de svar vi söker.

Om vi håller fast vid problemen genom att grubbla och oroa oss så försätter vi oss själva i en dragkamp med universum. Vi sänder ut meddelandet – att vi tror att vi inte klarar av att exempelvis vägledas dit vi vill och som ett resultat blockerar vi vår intuition och förhindrar svar som kan komma till oss.

När vi däremot slappnar av och följer med i flödet, då kommer vägledning lätt och problem som tidigare verkade oöverstigliga löser sig naturligt, utan ansträngning eller stress. För snabba och effektiva lösningar på våra problem är det alltid bäst att släppa taget.

Med tanke på detta så följer här 10 affirmationer för att överlämna dina problem till universum. Nästa gång du känner dig ängslig eller rädd kring hur du ska hantera en negativ situation. Då kan du ta en kort stund för att lugna dig och förvissa dig om en positiv utgång med hjälp av några av nedanstående affirmationer.

När du väljer affirmationer försäkra dig om att du använder dem som känns bra för dig. Affirmationer fungerar endast när de känns lugnande så var försiktig med de yttrande du väljer – och som du kan upprepa tyst inom dig själv!

  1. ”Det är inte mitt jobb att ta reda på allt.”
  2. ”Jag är evig så detta problem är litet och obetydligt i det stora hela, av saker och ting.”
  3. ”Jag stöds, älskas och beskyddas.”
  4. ”Saker och ting fungerar alltid för mig när jag slappnar av och släpper taget.”
  5. ”Det finns en lösning på varje problem och universum vet exakt vilka lösningarna är.”
  6. ”Jag vägleds av samma krafter som anpassar stjärnorna och håller allt i universum ordnat och harmoniskt.”
  7. ”Vägen till många välsignelser, triumfer och lösningar i mitt liv har visats för mig.”
  8. ”När jag förblir lugn, då kommer svaren till mig enkelt och utan besvär.”
  9. ”Universum har förmågan att lösa mina problem på sätt som jag aldrig har tänkt på förut.”
  10.  ”Allt är som det ska vara – och detta hinder är helt enkelt en del av min väg.”

Skapa dig själv ett lyckligare liv ~ med positiva affirmationer och tankar

Bild: https://pixabay.com
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.