Små budskap i tiden

0

Dessa budskap – det är två – kanske inte är till alla men du känner igen dig och förstår om det är i linje med din själs riktning för närvarande.

Det ena budskapet handlar om att du ska uppskatta livets små njutbarheter. Spendera lugna stunder i ensamhet och stilla ditt sinne. Det handlar också om att framgång finns i ditt liv, eller så syns det vid horisonten. Ditt självförtroende, vishet och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamhet. Du söker en djupare mening med livet så du går inåt för inspiration.

Det handlar också om potentiellt framgångsrikt egenföretagande – oväntad ekonomisk tur, men också om uppskattningen av naturen och djur – kanske även en förbättring i hemmet och renovering.

Det var det första sedan handlar nästa budskap om att det är dags att belöna dig själv. Du har givit så mycket av dig själv den senaste tiden och nu är det Din tur att ta emot. Ge dig själv tid och belöna dig själv på ett meningsfullt sätt. Balansen mellan att ge och ta emot är livsviktig om du ska kunna hålla humöret, energin och motivationen på en hög och jämn nivå. Alla behöver belönas efter hårt arbete och du är inget undantag. Investera i dig själv och ägna tid åt att ta hand om dig själv idag. Och imorgon också om det är möjligt. Ge dig själv något som du länge velat ha. Och lägg märke till hur ditt inre barn blommar upp av glädje över denna kärleksfulla handling mot dig själv. Denna kärleksfulla uppmärksamhet mot dig själv kommer att balansera givande och tagande. Så känn uppskattning över allt som du har åstadkommit. Och sist men inte minst… tacka dig själv för att du är den du är.

Själv har jag en liten bok som jag skriver små saker i… som vad jag är tacksam över ~ vilken underbar dag det är idag, och att jag är den jag är…

Tack till er som läser min blogg och jag känner en förunderlig gåva i detta mirakel ~ här skulle jag lägga in hjärtan men jag vet ej hur! Men HJÄRTA på er ~ Kram och en underbar dag.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.