Hur Du Får Vägledning från Ditt Hjärta

0

Det finns så många vägledande krafter i detta liv som hjälper oss på vägen. Dessa vägledande krafter inkluderar gudomliga varelser, universum, din intuition, ditt hjärta och sinne.

Ditt hjärta är en intelligent vägledande kraft som är kopplad både till din själ och din intuition. Ofta relaterar vi vårt hjärta till våra känslor, men vårt hjärta är mycket, mycket kraftfullare än så.

Känslor kan ibland vara vilseledande. Våra känslor kan triggas av våra sinnen, av våra tankar och hur vi känner och får känslorna att skyla över vårt omdöme.

Vi har alla blivit svepta iväg av våra känslor ibland och senare har vi kanske ångrat de handlingar som vi vidtagit, eller de ord som vi sagt.

Även om känslor i sig kan ge ledtrådar kring vilken riktning vi ska gå så är känslor ofta bara det första steget att avslöja vad vårt hjärta verkligen försöker tala om för oss.

Att vara i linje med ditt hjärta handlar om att gå djupare in i dina känslor och verkligen förstå varför du känner på ett visst sätt och var denna känsla verkligen kommer ifrån.

När ditt hjärta verkligen är i samklang med ditt högre jag och när dina känslor och sinnen är ogrumlade och tydliga, då blir svaren ofta varsamma, vänliga, snälla, milda, mjuka, kloka och förankrade i kärlek.

Att klara av att ta sig ut ur sitt sinne och in i hjärtat är ett kraftfullt sätt att leva sitt liv och det är förträffligt och lysande bra för att få vägledning när du är osäker på vad du ska göra eller vart du ska vända dig.

Så här får du vägledning från ditt hjärta

(Detta görs bäst när du inte är i ett väldigt känslomässigt läge, vänta på att känslorna avtar för bättre resultat.)

  1. Hitta en lugn plats där du inte blir störd. Blunda och ta 3-4 djupa andetag. Placera din hand över ditt hjärta och visualisera i ditt inre öga känslan av att sjunka in i ditt hjärtas centrum. Försök att känna ditt hjärta slå.
  2. När du kan “känna” ditt hjärta, sitt med denna energi ett ögonblick. Låt energin skölja över dig och fortsätt att fokusera på att stärka energin runt ditt hjärta. Du kanske till och med vill visualisera ett rosa eller grönt ljus som växer kraftfullt runt ditt hjärta.
  3. När du tillåter din hjärtenergi att växa så kanske du märker olika känslor av tydlighet eller så kan du till och med få någon “kunskap” eller vägledning från ditt hjärta. Överlämna dig till känslan.
  4. När du är redo ~ öppna ögonen. När du får vägledning från hjärtat är svaret vanligtvis en känsla eller en intuitiv kunskap, så det finns ingen anledning att ställa en fråga till ditt hjärta. När du väl har “varit” i hjärtats energi så kommer svaret troligtvis naturligt till dig.
  5. Du kan fortsätta att upprepa denna övning när du känner behov av det. Det är också en bra övning för att hjälpa dig att hålla dig mer på avstånd från ditt sinne och det analytiska, logiska tänkandet och istället vara i vibrationer med din själ.

Hjärtat vet ofta saker före intellektet gör det. – Okänd

Strength Bonded Love – 40×40 cm – Akryl & olja på canvas, av mig!
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.