Dagens Änglabudskap ~ Förvänta det Bästa & Släpp Förflutet

0

Dagens lilla budskap som jag får till mig kanske inte är menat till alla, men du känner igen dig och förstår om det är i linje med din själs riktning för närvarande.

Först ska du veta att det finns ingen anledning för oro. Det fokus som du har på fruktan och känslor av ovisshet är enbart missvisande och får dig bara att förvänta dig det värsta. Det är dags att förändra dina tankar, mot något mer positivt och upplyftande. Förvänta dig enbart sådant som går i linje med dina högsta förhoppningar och drömmar, och att den Gudomliga Attraktionslagen kommer att uppfylla din önskan. Var inte så hård mot dig själv är du snäll! Man vinner ingenting på att återuppleva det förflutna om och om igen. Frigör dig själv från det som har varit tidigare och nå istället – med kärleksfulla armar – ut till det som är roligt och till sådant som du vill att det ska bli.

Kärlek ~ Ljus ~ Glädje ~ Tacksamhet

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.