Änglabudskap om Känslornas Healing

1

Mitt änglateam förmedlar idag ett positivt budskap som handlar om helande, läkande av våra känslor och emotioner. Det är också lite som en knuff i sann och kärleksfull riktning – som en påminnelse om att vi alla är gudomliga varelser med kapacitet bortom vad vi tror och tänker om oss själva.

Nåväl, beträffande Situationer så upplever du det som ett kall att leva ett liv fördjupad i begrepp som känsla och intuition. Du har en sann önskan om att hjälpa andra och är välsignad med ett stort känslodjup som kommer naturligt. Medkänsla strömmar från Gudomlig Ande, in i ditt hjärta. Det är som om du omedelbart är medveten om hur andra känner och vad deras hjärtan behöver. Familjemedlemmar och vänner är omhuldade, men även främlingar känner din kärlek som strålar ut för att läka världen. Intuitiva förmågor är väldigt kraftfulla.

Beträffande Personer så handlar detta om en person vars välmenande och kärleksfulla armar alltid är öppna och välkomnande. Någon som är sensitiv, känslig och väldigt empatisk och generös. Någon som alltid vet vad som behöver göras och förstår problemet redan innan någon har sagt något. En god fé som får dig att må bättre bara genom att finnas där.

Ytterligare betydelse med detta budskap är att det kan handla om en andlig lärare. En känslornas rådgivare. Eller så kan där finnas behov för bättre gränser. Eller/och en kärleksfullhet för hjärta och hem – En väldigt pålitlig vän.

~ * ~

Lär och Öva i att Lita på Din Intuition ~ Nybörjarkurs inom kort

Då dagens budskapet i mångt och mycket handlar om vår intuition, vårt intuitiva sjätte sinne så vill jag även dela med mig om den efterlängtade nybörjarkursen som står inför dörren, med 2 helgkurser i november.

Har du ofta undrat hur du kan få tillgång till din intuition och en djupare insikt och förståelse till din egen inre kapacitet för guidning och förnimmelser om hur/vad/vilka vägval du ska göra här i livet? Är du redo att öppna upp och låta den inre visheten vägleda dig till en rikare livsupplevelse så att dina specifika gåvor och talanger kan få komma till uttryck? Då kan detta vara något för dig och det är med glädje som jag nu kan presentera denna unika kurs i intuitions övningar och mycket mer i november 2019.

Vi kommer att vara två kursledare, min dotter Sandra Ehlers som har lång erfarenhet och kunskap inom bland annat intuitionsträning, är reiki master, håller workshops i mindfulness, yoga-instruktör, klättrings-instruktör med mera och är dessutom partikelfysiker från KTH och Karlsruhe Tekniska Högskola i Tyskland. Samt jag själv som är certifierat medium från Akademin (Academy for Inner Potential) i Stockholm med Vendela Cederholm och Lottie Wahlin som lärare. Min inriktning är bl.a. kontakt med anförvanter från andra sidan, guider, änglar, gruppmeditationer, healing, bild och skrift med mera. Jag arbetar som medium och konstnär!

Kursen ska hållas på Landfjärden, 4 mil söder om Stockholm. Sandra bor i Österrike men kommer hit emellanåt och vår intention är att erbjuda en kurs för, i första hand, utvecklande av intuition men som på sikt kan leda till medialitet. Vi lär oss att öppna upp för andra dimensioner och att stänga igen, och det blir garanterat en spännande och rolig cirkel, lekfullt utformad så att du tryggt och fritt från prestationskrav får utforska, stärka och finna tillit till din inneboende och medfödda förmåga för intuition och att känna, förnimma, se, lukta etc.
____________________________________________________________________________

Pm:a mig: carinas.box@gmail.com om du är intresserad. Och du kan se på min hemsida: https://carinaehlers.se/kurser/ för mer information om När, Hur, Kostnad med mera!

~ I Ljus och Kärlek Carina Ehlers & Sandra Ehlers ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack🙏💜

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.