LIVETS CIRKEL

0

Här är ett budskap med lite uppmuntran inför resten av veckan.

Allt är möjligt. Stå i ditt eget center och var öppen. De Fyra Vindarna förverkligar dina drömmar. Omfamna och acceptera den plats som du befinner dig på i livets stora cirkel. Generositet och överflöd kommer som i ett strömmande flöde till dig. Om du har haft förhållanden eller ekonomiska utmaningar, då är saker på väg att förändras.

Livscirkeln (kallad “medicinhjulet” i indiantraditioner) symboliserar en kosmologi som hedrar alla livets cirklar som linjära; men de i äkta, sanna och naturenliga kulturer ser hela livet som en cirkel.

När det här meddelandet “väljer dig” (du läser detta och tycker att du dras till dess budskap) då är det dags att hedra, vörda och värna om alla aspekter av den stora cirkeln. Alla delar av resan har skönhet, ynnest och godhet. Det finns skönhet i den stigande solen, precis som i solnedgången. Att bara njuta av soluppgången (och förringa stunder med tanke på slut) tömmer din energi. Välj vad som är … och du blir mästare över universum (eller åtminstone ditt eget personliga universum).

Skapa ett medicinhjul för din egen del. Åt dig själv. Det kan vara så enkelt som att skapa en cirkel med stenar som du placerar på skrivbordet, eller skapa en cirkel med stenar eller tallkotte som du lägger utomhus. Då du placerar varje del av cirkeln gör du det med intentionen att du hedrar alla aspekter av ditt liv.

~ * ~

~ Love ~ Light ~ Joy ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.