Drömmer om dig ~ budskap

4

Hej igen alla fina själar. Idag vill jag förmedla ett budskap som är ämnat åt dig som känner dig dragen till det som jag fick upp här idag. Och det lyder som följer:

Livet är en resa där ingenting verkar vara beständigt. Vänner och nära och kära kommer och går genom våra liv, vilket ofta lämnar en känsla av sorg när vi skiljs åt. Livet förändras för alltid. Dessvärre kan vi inte fysiskt hålla fast vid något, eller kontrollera de strömningar som hör livet till. Alla – var och en av oss – har våra egna vägar med våra egna utmaningar och för att klara av en separation från en älskad så måste vi förstå och verkligen erkänna för oss själva att det faktiskt inte finns någon egentlig separation. Den fysiska kroppen är bara ett skal som härbärgerar vår själ. På ett andligt plan är vi alltid sammanlänkade med varandra. Varken avstånd eller tid kan avskilja det som har förenats av kärlek.

Det här budskapet representerar någon som du längtar efter att vara tillsammans med igen. Budskapet uppenbarar sig för att påminna dig om att det bara är normalt att du saknar någon som är dig kär, men att det i kärlek inte finns någon separation. Även om du kanske har distanserat dig fysiskt så vet du att detta bara är en illusion, för livets ande är evig. De vi älskar lever alltid i våra hjärtan.

Och allra raraste, finaste allesamman ~ tänk på att även om det är mörkt ute nu så finns det Ljus där inne. Kram och en underbar vecka.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så fint🙏💜🧚‍♀️

 2. Emma den

  Tack . Jag älskar mörka tiden. Och vet om en viss person drömmer om mig. Men vågar inte. Är ändå hans tur när killar är så sega med mognaden och förstå. Har dem själva skylla. Själv så trivs jag som är. Jag anser att folk är risk.och inveklat ämne. Sen kan även basera på min brors fru som är änka nu..
  Skeptiker lider mer en vi som har ser vet om andlighet. Jag själv har min far så.jag tycker går lättare vara sån sort.
  Man får till sig tips trixs med. Det är jag så tacksam för.. har skeptiker allergi. Skulle aldrig i livet leva el vänner som är det.
  Jag begriper inte hur sånt folk pallar trivs med det. Lyx vara nöjd singel 😂.

 3. Sofie den

  Det var ett fint budskap. Tack 🙏

  • livskraftsorientering den

   Tack det gläder mig ~ Kram och en god fortsättning på dagen

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.