HILARION Ur AkashaArkiven

0

Hej alla vackra själar! Här delar jag med mig av ett budskap ur kortet HILARION och som lyder enligt följande:

Seendes här med ”Anden” och verktygen för studier och vetenskaplig iakttagelse så är Hilarion en kraftfull Uppstigande Mästare och en underbar länk till de främsta, för information som Akashaarkiven förfogar över. Han är mästare i forskning, vetenskap, sanning, helande, logiskt sinne, konkret kunskap och ande kommunikation. Så om du har funderat på att sträva efter ett mål, någon inriktning, inom dessa områden, då är det dags att sätta igång!

Liksom änglarna och andra mästare, är Hilarion alltid tillgänglig för dig, och att motta budskapet i detta kort upprättstående, eller rättsinnigt – du bara känner att det är så och rätt för dig – då menas det med att hans handräckning, hjälp finns nära till hands. Om du arbetar med ett projekt som kräver forskning, en stark akademisk strategi och uppmärksamhet på detaljer är det full fart framåt.

Om du har ett jobb som involverar någon form av experimenterande för bevisföring och ska dra slutsatser från dess upptäckter, då är det dags att öppna upp för denne mästares energier. Dessa typer av jobb inkluderar vetenskaplig forskning, mediumskap, kriminalteknisk verksamhet, lagen, medicinsk testning och annat. Dessa och liknande aktiviteter bör expandera för din del nu.

Det är dags att ha en logisk, rationell och förnuftig inställning till alla dina aktiviteter. Hilarion är med dig, välsignar dig med hjälp, tydlighet och vägledning.

Omvänt, om du känner dragningskraften ur kortet från ett annat perspektiv, eller när Hilarion ”dyker upp” upp och ner – då är det ett tecken på att du har tappat fokus, eller så kan du ha blivit helt orationell kring ett problem i ditt liv. Du kanske känner dig förvirrad eftersom du inte är helt ärlig mot dig själv kring något eller någon. Detta omvända förhållande kan också avslöja att det kanske kan finnas viktig information som kan vara okänd eller som döljer sig för dig.

Oavsett vad som stör dig, är det dags att få ditt logiska sinne tillbaka, in i fokus. Vänd dig till Hilarion för att få hjälp och skapa sedan den starka avsikten att göra din del. Öppna kommunikationsbanden i ditt andliga och personliga liv. Och framför allt, låt denna mästare av kunskap och sanning hjälpa dig att vara mer ärlig mot dig själv. När du ser dig själv och ditt liv ur en mer sanningsenlig synvinkel, då kommer all oreda och förvirring att försvinna.

AKASHISKA LIVSKRAFTEN

Blunda och känn Mästare Hilarion bredvid dig. Känn din energi förstärkas och din vibration påskyndas. Lägg märke till en ny andlig, inre sinnes- och intellektuell energi av vakenhet och enkel förståelse. Ditt sinne är öppet som en gränslös himmel och allt blir klart och ljust. Ta in den ljusa klarheten till vilket som, av problem i ditt liv nu och som kräver klarhet.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.