Passion & Kreativt skrivande

0

Hej alla vackra själar. Jag hoppas allting är gott på det nya året, att ni mår bra, att ni får era egna stilla stunder för återhämtning och ro. Och att glädje, kärlek och kraft följer med er i era hjärtan. Idag har jag ett par budskap att förmedla och Du känner själv om det är riktat till Dig och är i linje med din våglängd för närvarande.

Först handlar det om Passion, och det centrala här är att tillåta ditt hjärta och din själ att sjunga av glädje.

Dina böner om stor kärlek har blivit hörda och besvarade och allt börjar med dig. Du har kraften att återuppliva passionen i ditt liv. I själva verket kan ingen ge det till dig, förutom du! Här vägleds du att söka det som ger dig stor glädje, såsom en hobby, ditt livskall eller en särskild aktivitet. Vad som helst som rör ditt hjärta med glädje kommer att hjälpa passionen att bubbla och positivt flöda in i ditt liv. Romantikänglarna säger att ha en passion för livet i sig är en nödvändig grund för att känna passion i ditt kärleksliv. Detta betyder att njuta helt och fullt av denna stund och när du gör det med en partner inspirerar du honom eller henne till att romantiskt vara närvarande med dig. Om du i nuläget är singel kan du definitivt njuta av passion i dina aktiviteter och hobbys. Och vem vet? Sådana sysselsättningar kan ge en möjlighet att möta en underbar partner som delar dessa passioner.

Ytterligare budskap som jag vill förmedla kring idag handlar om Kreativt skrivande och det är ett änglabudskap från Ärkeängel Gabriel, som träder fram och ger en indikation om att; Ta dig tid att skriva ned dina tankar i en dagbok eller författa en artikel eller bok.

Vidare med detta budskap från Ärkeängel Gabriel är att Din själ längtar efter att uttrycka sig kreativt genom att skriva och hon kan hjälpa dig att schemalägga denna aktivitet. Hedra eventuella inre hintar som vägleder dig att skriva. Skrivandet kan vara för ditt eget nöje, eller kanske en renande upplevelse av personligt uttryck i en privat dagbok. När du jobbar med din förbindelse med det skrivna ordet, kanske du får ta emot gudomlig vägledning till att skriva artiklar eller böcker som skall publiceras. – Kalla på mig när som helst för att guida dig genom denna process, säger Ärkeängel Gabriel.

Som änglarnas främste budbärare älskar Gabriel att hjälpa författare och journalister att leverera helande budskap. Som en kärleksfull coach kommer hon att uppmana dig att ägna din tid och energi åt skrivande. Gabriel kan också öppna dörrar som låter dina artiklar och böcker publiceras, om du ber om hennes assistans. Framför allt kommer hon att hjälpa dig att njuta av att skriva.

~ * ~

Stay tuned!

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.