Från mitt hjärta till ditt ~ en dikt, för inspiration

0

…en dikt som jag hoppas kan inspirera din dag!

Det intresserar mig inte vad du jobbar med.

Jag vill veta vad du brinner för och om du vågar drömma om att möta ditt hjärtas längtan.

Det intresserar mig inte hur gammal du är.

Jag vill veta om du kommer att riskera att se ut som en dumbom för kärleken till din dröm – för äventyret att leva.

Det intresserar mig inte vilka planeter som kvadrerar din måne.

Jag vill veta om du har vidrört centret för din egen sorg – om du har öppnats av livets falskhet, eller har blivit förtvinad och stängd, av rädsla för ytterligare smärta.

Jag vill veta om du kan befinna dig i smärta, min eller din egen, utan minsta försök att dölja det, eller tona ned det, eller fixa det.

Jag vill veta om du kan befinna dig i glädjefullhet, min eller din egen – om du kan dansa med vildhet och låta hänförelsen fylla dig till fingertopparna och tårna utan att låta dig förmanas – att vara försiktig, att vara realistisk, att komma ihåg begränsningarna av att vara människa.

Det intresserar mig inte om historien du berättar för mig är sann. Jag vill veta om du kan svika någon annan för att vara sann mot dig själv.

Om du kan stå ut med anklagelsen om att vara en svikare och inte svika din egen själ. Om du kan vara trolös och således pålitlig.

Jag vill veta om du kan se skönhet även när det inte är vackert – varje dag. Och om du kan vara källan i ditt eget liv – ur dess närvaro.

Jag vill veta om du kan leva med misslyckanden – dina och mina – och fortfarande stå vid kanten av sjön – och ropa till fullmånens silver ~

“Ja!”

Det intresserar mig inte att veta var du bor eller hur mycket pengar du har. Jag vill veta om du kan stå upp efter sorgens natt och förtvivlan – trött, led och splittrad, intill benet – och göra bara det som måste göras och mata barnen.

Det intresserar mig inte vem du känner eller hur du kom till för att vara här. Jag vill veta om du kommer att stå mitt i elden med mig och inte rygga tillbaka.

Det intresserar mig inte var eller vad eller med vem du har studerat. Jag vill veta vad som bär upp dig – från insidan, inifrån – när allt annat faller bort.

Jag vill veta om du kan vara ensam med dig själv – och om du verkligen gillar det följe som du behåller – i de andefattiga stunderna.

Av Oriah © Mountain Dreaming,

Från boken The Invitation

I Ljus och Kärlek

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.