Ut med det Gamla och in med Nytt

0

Himmelriket visar dig tecken om att det är dags att gå i en ny riktning. Ofta beror detta på att du inte är lycklig och känner brist på syfte i ditt liv. Detta är en ”väcknings-signal” för att göra förändringar som matchar ditt hjärtas önskemål och andliga sanningar.

De gudomliga sfärerna leder oss alltid mot glädjefullhet. Var uppmärksam så att du håller ett vakande öga för sådana tecken som visar vägen mot en ny riktning. Kanske du vägleds att det är dags att byta karriär, eller bostad, eller kanske till och med människor som du har anknytning till? Det kanske dyker upp ett socialt arrangemang av något slag, eller något festligt arrangemang som får dig att släppa gamla tankar – till förmån för en helt ny livsfilosofi.

Förändringar kan onekligen vara utmanande, men de kan också vara spännande, sporrande och uppmuntrande. Det viktiga i sammanhanget är att dina änglar vill att du ska vara glad, komplett och komma till en sann inre mognad.  Allting som sker i livet har ett syfte och en innebörd som leder mot denna ände.

Om du kan välkomna och omfamna denna sanning med kärlek och tacksamhet i ditt hjärta – då, oavsett vad du upplever i livet – så kommer du att bli välsignad och lyckligt lottad.

Så budskapet med detta handlar om att se sanningen. Om snabba förändringar. Ett spirituellt, andligt uppvaknande. Att acceptera livsförändrade händelser som välsignelser, snarare än utmaningar. Ett uppvaknande helt enkelt.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.