Dagens kort ~ Ess i Bägare

2

Ess i Bägare representerar essensen, kärnan, vårt allra innersta väsen i hjärtat – den djupaste emotionella och andliga kärleken inom oss och den känslomässiga intelligensen som vet hur man ska manifestera denna kärlek. Våra hjärtan är ofta blockerade av många negativa känslor – gamla oförrätter, smärta, obehag, rädslor, och förbittring. Dessvärre så kan vi ha gjort detta till ett “normalt-tillstånd” att ”klamra” oss fast vid. Men egentligen borde det i sanning vara normalt att istället känna glädjefullhet. Det kan bli som en slags hänsynslös handling mot en själv och sitt eget hjärta om man håller sig kvar vid gammal smärta, oförrätter och missnöje. Till följd av detta kan det i fall vara en del i orsaken till hjärt- kärlsjukdom. Kärleksfulla handlingar är att föredra. Främst gentemot sig själv i ett första steg så att vi inte ideligen går tillbaka till förfluten tid. Det förgångna kan i en del fall vara mycket tärande och bättre är då att vara i nuet och lyfta sitt medvetande till andra våglängder. Äss i Bägare är elementet i vatten, i dess fördolda och ursprungliga form. Det är gåtfullt, mystiskt och i originalform. Det är det feminina komplementet till Äss i Stavar. Detta är ett upphovskortet, enkelt, i form av den heliga graalen.

Kortfattad tolkning: Stort överflöd. Fullbordande. Perfektion. Glädje. Fruktbarhet. Välmående. Produktivitet. Skönhet och njutning. Omvänt: Förändring. Avvittring. Instabilitet. Sterilitet. Obesvarad kärlek. Förmörkad glädje. Falskhjärtad. Inkonsekvens.

Ha en fantastisk dag så här mitt i veckan, och föd hjärtat med kärleksfulla känslor och tankar.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    🙏❤❤❤

  2. livskraftsorientering den

    Tack rara du 🙂

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.