Förändringens Tid, enligt den Gudomliga Planen

0

Vi har nu kommit 20 år in i det nya millenniet – energierna som har påverkat och påverkar vår jord nu har förändrats – och under de senaste två tusen åren har de nya energierna vuxit fram av den förändring som skett. Fiskens tidsålder är över och den nya cykeln, i Vattumannen, har tagit fart. Genom denna nya tid, i Vattumannens tecken, kommer vi att börja förändra vårt sätt kring hur vi tänker och känner och ser på saker och ting. På ett sätt som vi alla, var och en av oss, uppfattar och ser på livet – det är inne i en förändringsfas där vi redan förändrats och kommer fortsätta förändras under en lång tid framöver. Det finns nu en gigantisk infusion, essens, eller typ besjälade väsen av kärlek, som strömmar ner på jorden och expanderas utåt från dess kollektiva hjärta, precis som kärlek strömmar ner över och i oss och expanderas inifrån från våra egna hjärtan. Denna tillströmning, ja detta inflöde av kärlek förändrar vår medvetenhet om livet och påverkar mänskligheten som helhet.    

Du ombeds att inte frukta några förändringar som kan tänkas uppstå i ditt liv för närvarande, för allt händer i enlighet med den gudomliga planen. Aktuella händelser banar helt enkelt väg för en ljusare framtid. Kärlek lyser upp allt mörker. Var positiv och se det ljusa i det som väntar framöver. Om du känner dig förvirrad eller rädd emellanåt så kom ihåg att detta är en del av den förändrande transformeringsprocessen. Överge allt som inte längre tjänar dig och ditt eget högre syfte i detta jordeliv. Låt allt som återstår höljas i ditt hjärtas ytskikt så att det kan bli helat och läkt. Genom att göra detta kommer du att ge utrymme för nya och vackra energier så de kan få komma fram och som till fullo gör att du kan omfamna en kommande guldålder i Ditt Liv.

Ett av mina äldre alster som symbol för texten. Målningen i blandteknik är ganska stor & gammal (allt är relativt) En gammal tavla, kraftigt beskuren mest i olja, som jag nog kommer att måla mera på – någon dag framöver!
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.