Femte Dimensionen ~ 7 tecken om Du Börjar att Leva där

10

Dimensioner har inget med lägen eller platser att göra, de är medvetenhetsnivåer som vibrerar på en viss frekvens. Antalet dimensioner ökar med vibrationens intensitet.

Vad innebär det när vi pratar om att flytta från 3D-medvetenhet in i den femte dimensionen?

Detta kan jämföras med en enorm uppdatering till ett helt operativsystem. Det är något i stil med att uppdatera från Vanligt Medvetande 3.0 till ‘Utomjordisk’ Medvetenhet 12.0.

När vi är beredda att gå bortom den tredje dimensionen måste vi gå igenom den 4:e dimensionen innan vi kan gå in i femte. Den 4:e liknar ett reningsfilter, för det är hjärtats rike fullt av kärlek, ljushet och enhet. Den femte dimensionen är ännu rikare i ljus, ren kärlek, ‘utomjordisk’ medvetenhet och en sann verklighet med en mångfald av flera dimensioner. Vi kommer att komma in och vara inom denna dimension under de närmaste 2000 åren. Detta kommer att resultera i ett stort skifte i medvetandet och som omfattar varendaste människa. Hela mänskligheten kommer att flytta från 3D-medvetenhet till 5:e Dimensionell “andligt medveten” verklighet.

Detta skifte kommer att ta mänskligheten in i en tidsålder av enande och harmoni där alla människor kommer att arbeta tillsammans i fred. Det kommer att inträffa riktigt långsamt och människor kommer inte ens att märka när vi är där. Det kommer att bli en harmonisk omvandling av hela världen.

Enligt studier av enskilda personliga upplevelser av de interna världarna och med hjälp av en djup meditationspraxis har man upptäckt att det finns 7 viktiga tecken som kanske kan klargöra för dig om du gått in i den femte dimensionen. Den goda nyheten är att dessa tecken förekommer hos alla. Det finns så mycket mer galna multidimensionella händelser som naturligtvis kommer att ske under hela övergången från 3D till 5D, men följande 7 tecken garanteras!

Ha tillit och ge efter för ditt Högre Jag, för då kommer du naturligt att höja dig och öppna upp till den femte dimensionella medvetenheten med glädje och utan att involvera för mycket ansträngning.

Ett tips som skulle vara till stor hjälp är att inte ta skiftet så allvarligt. Ha kul med dig själv och glöm inte att detta bara är en kraftfull företeelse för medvetandet. Ha roligt och njut av detta utmärkta andliga äventyr, det blir den vackraste resan du någonsin har upplevt i hela ditt liv.

Här är de 7 viktiga tecknen som visar att du går in i den femte dimensionen

 1. I ditt liv finns mer och mer glädjefyllda ögonblick med oförklarlig glädje, kärlek, ljushet och underverk.

Den fjärde och femte dimensionen liknar i mångt och mycket att få en mycket viktig uppgradering i din DNA-hårdvara och ett operativsystem. Det är som att ditt sinne och kroppen får ett erbjudande att arbeta från den nyaste och snabbaste datorn som fungerar enkelt med ljusets hastighet. För att få ut det mesta måste du starta om det från tid till annan – med meditation, träning och balanserad kost. Detta kommer att stabilisera din kropp och ditt sinne, öka din minneskapacitet och förbättra din kreativitet. Det kommer också att göra ditt dagliga liv mycket lättare att fungera.

Hur vet du att du går in i denna dimension?

Du kommer att känna dig öppen och lättare. En känsla av underverk och spänning kommer att fara igenom hela din kropp och ditt sinne. Du kommer att öppnas för de nya förändringarna som kommer in i ditt liv och omfamnar dem med kärlek och tacksamhet varje sekund under hela dagen.

 1. Du kommer att känna dig fri från alla tunga, negativa problem och du kommer att kunna ta dig igenom snabbare än vanligt.

Alla har kommit till denna värld för att lära sig de lektioner de ska lära sig. Du ska också lära dig att låta saker vara, eliminera negativitet, litenhet, hjälplöshet, hopplöshet, svaghet och fattigdomsmedvetenhet. Du kommer att bli av med det gamla tunga bagaget som du har burit på under hela ditt liv. Endast genom detta sätt kommer du att vara redo att gå in på de högre 4D- och 3D-nivåerna som överför vibrationer fulla av kärlek, tillit, ljushet och skratt.

På så sätt kan din karma lösas upp på några minuter eller till och med sekunder. Du kommer att ha en känsla av att hela universum arbetar med dig och hjälper dig att vända de tunga tankarna till söta parfymer som omger dig och följa dig för varje steg du tar.

 1. Dina sinnen kommer att bli skapare och du kommer att uppleva världen som hundra gånger vackrare än tidigare.

Världen kommer att lysa i ljusa färger, i brett spektrum, vackrare än en regnbåge!

När dina känslor verkar starkare än vanligt så kommer dessa färger att bli ännu mer levande, vackrare med de mest positiva vibrationer som du någonsin har upplevt. Vänta tills det ögonblick då du möter människor, som är som du, som bor i den 5:e dimensionen. De kommer att ge en så stor lycka till din själ att du kanske börjar gråta av glädje och extrem lycka.

Du kommer att höra skapelsens gudomliga sång, de fridfulla tonerna i sfärerna och det hypnotiserande ljudet av tystnad.

 1. Tiden blir evig, flytande och illusorisk

Dina rörelser kommer att flöda som vattnet, från en erfarenhet till den andra. Du kommer aldrig att döma eller återuppliva de aktuella händelserna, du låter dem vara istället. Du kommer att förstå att du inte är skaparen av handlingarna men att alla saker görs genom dig.

Det sätt på vilket 3D medvetandet tar hänsyn till tiden kommer att verka meningslöst och precis som en obetydlig medvetenhet eftersom du kommer att inse att livet är oändligt. Du kommer att förstå att du är mäktig evig varelse som aldrig kan dö. Du kommer att förstå att när ditt liv i denna kropp slutar, då kommer du att leva vidare och fortsätta för evigt. Du kommer att känna det här djupt inom dig själv.

 1. Du kommer regelbundet att uppleva oförklarlig synkronisitet och häpnadsväckande manifestationer kommer att inträffa varje dag.

Underbar synkronisitet kommer att ske varje dag. Universum kommer att kommunicera och skicka meddelanden till dig hela tiden, vilket ger dig “vägriktningar” om vad du ska göra och vart du ska. Du kommer att känna att du är på någon mirakulös resa i någon magisk värld och ingenting är omöjligt.

Med ditt tredje öga helt öppet börjar du se ljus, portaler eller till och med energilager runt dig: över ditt rum och uppe på himlen. Alltmedan tiden går kommer du att kunna se mer och mer av vad som verkligen händer runt omkring dig.

Du kommer att se andlighet och vetenskap som ett och du kommer att förstå hur allt fungerar, eftersom du kommer att vara förenad med enheten av alla saker. Om du lär dig att lyssna på dina egna guider, i de högre världarna så kommer du att ha förmågan att veta vad som helst om någon och när som helst.

 1. Du kommer att känna en mirakulös kraft som guidar dig genom varje sekund av ditt liv

När ditt sinne blir allt tystare kommer du att kunna lyssna på vägledningen som du får från de andra dimensionerna. Dessa röster kan vara från änglar, andar, förfäder eller några gudomliga varelser som visar dig rätt väg som du behöver följa. När du inser det här kommer du också att inse hur många varelser från de högre dimensionerna som finns där för att hjälpa dig när du behöver dem. Den som du bestämmer dig för att ansluta dig till fyller dig med extremt stöd, kärlek och omsorg, eftersom planetens frekvens kommer att vara så hög att någon lägre mörk energi inte har någon chans att överleva här.

 1. Du kommer att ha tillgång till de fantastiska krafterna i din verkliga mångdimensionella kropp

Eftersom tid och rymd inte existerar, och allt omkring dig är energi och medvetenhet, och alla saker är gjorda av samma saker som du är så kommer du att kunna uttrycka de mest otroliga sakerna med ditt sinne.

Du kommer att kunna upptäcka hur du kan få din hand rakt genom en fast yta, stiga upp i luften ovanför marken, använd ditt sinne att flytta föremål, vara på tre eller ännu fler ställen samtidigt och allt annat du någonsin har kunnat föreställa dig kommer du att kunna uppleva just nu.

Avancerade varelser ger dig ett handtag och hjälper dig till och med att resa i tiden, till vilken värld och dimension du vill. Du kommer att gå in i din sfärs existens, vilket innebär att du kommer att kunna resa till någon händelse från vilken tid som helst i ditt liv och uppleva allt som du inte kunde uppleva när du var i 3D-dimensionen.

Vi vill alla leva livet till fullo. Även om det finns ökande energi och vibrationer på jorden så måste vi få högfrekvensnivå om vi till fullo vill upptäcka denna vackra värld på det mest fantastiska och roliga sättet. Vi kan alla göra det, vi måste bara dyka djupt in i oss själva och vila i den bekväma världen som visar vem vi egentligen är. Vi måste vara villiga att ta oss tid och koppla av, kasta bort alla våra bekväma vanor och fritt simma in i den fantastiska “okända zonen”.

Det här inlägget är omskrivet från Daily Occupation

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Anette Bjärnstedt den

  Tack för intressant läsning ❤ ?

 2. kent olsson den

  Lite kort hållet av Känslans utvecklande tanke värld av som det varit och delvis än är: Detta är en viktig bra sammanfattning av det helas bästa och av Carina E. men vi med världen och även övriga medverkande i delar av universum har en bit kvar att helande manifestera förståelen i vilket vi verkar ingå åskådliggörande hur det än må gå här. Nu går det mörka över till det ljusa . Nu har vi lite kvar med det som fastnat som däremellan med fäste även i för stor del av oss, genom vår i viktigaste egen för låga frekvensnivås sanning helhets alltomfattande ledande i viktigaste delars förledande till ohållbara systems utvekling på sikt även så hjälpt till hos oss fåt fäste med sitt manipulerande vi kan kalla det GRÅ. Vi har fått hjälp med att hålla oss kvar här en tid genom konstlad frekvenshöjning sen årsskiftet 1994-95. (Då vi på en frekvenskala 0 – 100 låg på 1) Vilket inte kan komma att hinnas med att tillräckligt höjas utan stor förändring till den då stipulerade tiden vi fik på oss att själva hjälpa till att och höja vår med jordens frekvens. Så hur övergången nu än blir så blir det nog inte bara en dans på rosor. Förändring här som där med det hela till bästa sanning helhetsallt omfatande förståelse är nyckeln till tidens helande port förståelse ommanifestation med för oss och övriga universum så inte det felaktiga ska behöva
  upprepas.

 3. Leischa den

  Tack???

  • Liselott Axelsson den

   Fick precis ett besked av en kvinna som säger att om vi är vaccinerade så måste vi vänta tills nästa 5D- höjning. Stämmer detta?

   • livskraftsorientering den

    Liselotte, det kan jag faktiskt inte svara på för jag vet inte. Men som jag ändå känner så tror jag inte alls att det där skulle stämma. Du ‘lyfter’ din medvetenhet när du är redo och det går i etapper – lite steg för steg – och kan till och med för den mest “upplyste” gå både framåt och bakåt. Mitt råd är att ta livet med ro och ägna sig åt det som är roligt och låter ens själ “sväva”. ?

 4. peace den

  Ord är överflödiga och hämmar den fria tanken, liksom vetenskapen och analysernas våta täcke.

 5. Katja den

  Tack <3

  • livskraftsorientering den

   Tack själv 🙂

 6. Micharla den

  Hej. Fråga bara femte dimensionen. När man är i den man byter inte plats o leva på utan man är kvar? Det är bara högre vibrationer? Mvh en som det är nytt för.

  • livskraftsorientering den

   Hej,
   Jo vi är kvar här och höjer vår frekvens så att vi alltmer fokuserar inåt – andligt – istället för att bara uppmärksamma det som är i det yttre, i den externa världen. Det handlar om vårt medvetande och att vi kommer till ett högre metvetandeplan. Det är en så kallad uppstigningsprocess (som de stora Mästarna men vi är kvar i kroppen denna gång). Allting, även Jorden, växter och djur kommer att följa med i denna process. Vi måste arbeta med att bli neutrala inom oss själva, att hitta neutraliteten inom oss i varje givet ögonblick. Detta höjer vår vibration har jag hört och det är detta som det handlar om – uppstigningen / the ascension. När vi höjt vår vibration kan ingenting utanför oss tränga in i oss. Och skada oss. Inget virus, inget bistick etc. Vi har inte stigit upp helt ännu – processen kommer att pågå till år 2032 (har jag hört) – och vid den tidpunkten när vi har genomgått en fullständig Uppstigning kommer vi att vara helt självbemyndigade och vi kommer själva att bli som en Uppstigen Mästare. Vi och våra högre dimensionella jag har varit mästare tidigare – vi har kommit från Gud, vi är en del av Gud, vi är en gudsgnista men vid den tiden när vi åter blir en gudsgnista så kommer vi att vara helt medvetna om vem vi är, inom den gnistan. Vi hamnade i det lägre tredimensionella planet när “mörker/ondska” blev det rådande som nu styrt över oss men det är en uppluckring på gång och därmed allt splittrande som vi nu kan bevittna i våra nyhetssändningar på TV, radio osv. på denna planet. Det är ett mästerprogram som vi befinner oss i just nu och vi ska egentligen inte ge det några ord, eller för den delen förståelse – för det är inte förståeligt vid denna punkt i vår förståelse. Så rådet som jag förstått det är att bara vara. VAR bara den Du är. Och inse när Du blir mer och mer av vem Du är – då kommer Du att befinna Dig i fullheten av vem Du är. Njut av resan i varje ögonblick ~ I Ljus och Kärlek ?

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.