6 Sätt Att Enkelt Läsa Av Någon Annan

1

Många tänker sig sådant som att läsa någon annans tankar och sinne som en slags form av kontrollmekanism. Om du kan förutsäga deras nästa steg så kan du enkelt styra deras framtida handlingar.

Att läsa av någon annans tankar har många fördelar, inte bara för dig själv utan också för den andre personen eftersom du på det sättet helt kan förstå vad de vill säga, hur de verkligen känner och få kontakt med dem på en djupare nivå.

Kroppsspråk

Kroppsspråket kan tydligt visa vad andra människor tänker på. Om de rör vid sin panna medan de pratar så betyder det att de är blyga. Hur sitter de, eller hur står de? Var uppmärksam på deras hållning: förminskar de sig så att de ser mindre ut än vad de egentligen är? korsar de sina ben och armar?

När primater i naturen vill visa sin styrka så öppnar de upp sig. Deras kroppar sträcker ut sig och bröstet bänds ut. På detta sätt minskar nivån av kortisol hormonet i deras kroppar, vilket minskar stressen. På liknande sätt, fast om du gör dig själv så att du ser mindre ut, då ökar istället nivåerna av kortisol hormonet. Därför kan du läsa mycket om någons personlighet utifrån dess kroppsspråk och kroppshållning.

Lägg noga märke till hur de andas

Observera på vilket sätt de andas. Om de andas genom ryggraden och dess bas så indikerar detta på ett lugn. Om inandningen däremot är mer ytlig, grund eller svag så betyder det att de är stressade. Människans mentala tillstånd kan avslöjas genom dess sätt att andas.

Om du märker att de andas ojämnt och på ett lite mer illavarslande sätt, då är de förmodligen oroliga och kommer sannolikt att ha något som de vill dölja för dig. De kan också känna sig nervösa, skämmas eller ljuga för dig. När någon är sanningsenlig, är deras andning lugn och avslappnad.

Se dem rakt i ögonen

Att ögonen är själens speglar är sant. De kan avslöja mycket om personen som du pratar med. Pupillerna varierar beroende på typen av våra känslor och det beror på vad vår hjärna tänker. Om hjärnan är överbelastad så sammandrar sig pupillerna vanligtvis. Också när vi träffar någon för första gången så tenderar de att vidga sig. Om de vidgas men omedelbart drar ihop sig, då indikerar det att personen inte är intresserad av dig. Om de förblir i samma vidgade position så tyder detta på att de är glada och tillfreds med att vara tillsammans med dig.

Orden är inte lika viktiga som tonfallet i rösten

Tonen i en persons röst kan säga mycket om vem de är. Var uppmärksam på jäkt och skyndsamhet: om det är snabbt så indikerar detta på nervositet, om det är långsamt så indikerar detta på lugn. Energin bakom orden, är oändligt mycket mer viktiga än de faktiska orden. Vanligtvis kan vi känna igen betydelsen av många tonfall, men ibland måste vi verkligen själva också vara ”intonade” – ratta in oss på rätt frekvens eller våglängd – och lyssna noggrant för att kunna få några svar.

Var tillsammans

Det bästa sättet att inse hur någon är, är att spendera mycket tid med dem. Var tillsammans med dem i några månader eller ett år och så småningom kommer ni att kunna läsa varandras tankar. När du är nära någon kan du förutsäga deras reaktioner. Du kan även känna exakt vad de känner utan att ens prata. I det ögonblick som du Ser personen kommer du att se sorgen bakom leendet.

Detta är anledningen till varför jag känner mig förvånad när en förälder säger att de inte känner igen något fel som hände med deras barn. De skulle säga att det betedde sig på ett normalt sätt. Detta visar ofta att den tid som föräldern tillbringade med barnet inte var tillräcklig för att de skulle känna igen hur barnet kände sig djupt där inne, inuti. Om de lagt mer uppmärksamhet till barnet, då skulle inga ord ha behövts för att föräldern skulle ha insett att något inte stod rätt till med deras barn.

Vissa partners kan dock tillbringa flera år tillsammans, men känner fortfarande inte den andra personen speciellt väl. Om än det är sällsynt så händer det fortfarande. Men i allmänhet kan vi säga att tiden assisterar som ett utmärkt verktyg för att nå in i den andra människans hjärna.

Var försiktig med att inte ge bränsle till den andres sinne av din personliga energi

Hälften av den andres reaktion beror på dig. Om du tilltalar dem på ett nervöst sätt så svarar de förmodligen på samma sätt tillbaka. Om vi är avslappnade och agerar naturligt framför den andre personen så skulle vi kunna se dess sanna energi och hur de verkligen beter sig.

Glöm inte att om du inte är säker så kan du alltid fråga den andra personen hur den verkligen känner. Om du frågar och verkar väldigt intresserad och är beredd att lyssna då kommer du förmodligen att få det sanna svaret.

Du måste alltid börja med dig själv först. När någon frågar “hur mår du”, ta några sekunder för att tänka och svara sedan ärligt. Om du är medveten om dina egna känslor kan du börja bli medveten även om andras känslor. Hur skulle du kunna förvänta dig att känna andra människors känslor om du inte ens känner dina egna?

Det här inlägget har jag omskrivet från Qwaym

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Customwrittenessays den

    Olle berättade att hon var klassiskt skolad i Florens – och det ser man verkligen!

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.