Fredagens budskap ✨✨✨

0

Idag drog jag ett av mina kort och här handlar det om transformation, kreativitet och helhet. Skapelsens gudinna säger att det är dags att släppa taget om stela och inrotade idéer. Slappna av och ta en paus för att bara vara. Vidare får jag budskapet att ‘Du’ har verkligen försökt för mycket under senaste tiden och tar saker och ting på alldeles för stort allvar. Detta kan ha blockerat en del personer men här ser jag det som om allt är precis i sin ordning. Men för somliga kan det kanske ha blockerat kreativiteten och gjort ens energinivåer för låga. Förmodligen kan det vara så att man intalar sig själv att “jag” har inte tid att slappna av.

Rådet är emellertid att vi alla behöver ta den där pausen och gå innåt för att finna den ro som är i det stillade sinnet så att inspiration och kreativiteten kommer tillbaka. Vi måste ta oss tid för det, och om du prioriterar detta kommer du att märka att en intressant transformation är på väg att ske. Din kreativitet kommer att öka och du kommer att känna dig som pånyttfödd av ett nytt syfte och ny inspiration.

Ditt intellekt kanske talar om för dig att avslappning är ett värdelöst slöseri med tid, men i själva verket är det tvärtom. Avslappning saktar ner dina tankar och öppnar ditt hjärta. Det är ett bränsle för själen som har en positiv effekt på hela ditt väsen. Ditt välmående är enormt viktigt så ta det inte för givet. Utan det så har inget annat någon betydelse.

~~~~~~~ Affirmation ~~~~~~~

✨ Jag tar mig tid att slappna av dag

✨Jag tar mig tid att vårda min själ varje dag

✨ Jag har en andlig samhörighet med en rymd av kärlek innuti mitt hjärta

✨ Jag finner ro inombords

✨ Jag är ljus, jag är kärlek

Nu börjar solen visa sig lite också och det bådar för en ljus och fin helg.

En akvarellmålning av mig som får repesentera detta inlägg
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.