10 levnadsregler

0

Det kan vara många prövningar som vi människor stundtals blir tvungna att ställas inför, men mitt i allt det som kan tyckas yttra sig som kaos finns ändå ett slags ordning. I slutänden, när ens medvetande fått klarhet i det som varit i det fördolda, kommer vi att möta den rofylldhet som vi alla såväl är förtjänta av. När vi omfamnar förändring så blir den en möjlighet för tillväxt och transformation istället för fångenskap i det som varit. Här lyfter jag fram några strategier som är gynnsamma att ta fasta på när vi fått förståelse och insikt kring förhållanden som inte var som vi först sett dem.

  1. Var närvarande. Nuet är den enda stunden vi har. Förstör det inte genom att stanna kvar vid det förflutna eller oroa sig för framtiden.
  2. Ge det tid. Även om du inte kan se det ännu så avslöjar sig saker och ting i det tysta. Tiden läker oftast alla sår.
  3. Var tacksam. Ju fler välsignelser du uppskattar, desto fler välsignelser kommer att strömma in.
  4. Utstråla vänlighet. Man vet aldrig vad andra går igenom. Välj att sprida mer kärlek.
  5. Släpp det. Genom att frigöra dig från det som inte längre gagnar dig, ditt välmående och utveckling i detta jordeliv, ger du utrymme för sådant som gör det.
  6. Jämför inte. Den enda person du bör försöka överträffa är den tidigare versionen av dig själv.
  7. Ta ansvar. Bara du är ansvarig för din lycka. Resultatet av ditt liv är baserat på dina egna tankar, beslut och handlingar.
  8. Omfamna förändring. Se det som en möjlighet till tillväxt och transformation. Ingenting förändras om ingenting förändras.
  9. Odla motståndskraft. När saker och ting går utför, välj att ta en studs framåt istället för att sitta fast i oordningen.
  10. Se ljuset. Där finns alltid något att le och skratta åt. Välj att se det positiva i varje situation.

Många till synes tuffa motgångar är inget annat än välsignelser i förklädnad.

Foto: Carina Ehlers
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.