Är Du En Person Vars Energi Naturligt Stör Elektronik – Tecken

2

Allt är energi och det finns människor som, oavsett om det vet det eller ej,  har högre frekvens av energi än andra. Dessa personer kallas Sliders.

De har förmåga att påverka elektronik, vilket gör att den sprakar eller slutar att fungera.

De som är helt alerta och speedade kan till och med orsaka skador på elektriska apparater på grund av gnistor av högspännings elektricitet.

Tror du att du är en av dem?

Detta fenomen gör dig ibland frustrerad eller irriterad om du är en riktig Slider.

8 tecken om du är en Slider

Du är en Slider om du har erfarenheter av något eller några av följande:

 • Du påverkar gatubelysning.

 • Du kanske inte kan bära klockor eftersom du lätt tömmer dess batterier, vilket gör att det slutar fungera efter ett par dagar.

 • Du påverkar andra elektriska apparater såsom strålkastare och generatorer i bilfordon, lampor och datorer.

 • Du kan orsaka en glödlampa att sprängas varje gång du rör en lampa eller en ljusströmbrytare.

 • När du är nära datorer så kan de “frysa” sönder eller få andra problem och cd-skivor kan ändra spår.

 • När du bär med dig kreditkort så kan du påverka så att magnetiska fenomen gör dem oläsliga.

 • Du kanske kan orsaka ett oregelbundet EKG.

 • Du kan ha en hög grad av sensitivitet eller paranormal förmåga.

Allting är energi

Allt i universum är energi. Även om vissa saker verkar solida så har allt ett totalt tomt utrymme med energi-mönster som löper igenom det.

På liknande sätt som jordens elektromagnetiska fält vibrerar vid en frekvens så har vi organ som också vibrerar vid en viss frekvens.

Om förändringar i denna frekvens inträffar – då börjar ovanliga saker hända. Till exempel Slider-fenomenen.

Orsaker till Slider-fenomen

Ett Slider-fenomen inträffar när en Slider går igenom intensiva känslor, som ilska, är upprörd, eller till och med blir för glad och upprymd.

Dessa känslor överbelastar sedan bio-energifälten eller auran. Det mänskliga nervsystemet är kemiskt och elektriskt i sin natur, med neurotransmittorer – hjärnans budbärare – som är elektroniska impulser.

När det utlöses av starka känslor lyser nervsystemet snabbt upp.

Vad gör en till en Slider?

Eftersom inte alla människor möter de faktorer som kan ha orsakat personen att bli en Slider så är inte heller alla en Slider.

Följande händelser eller olyckor sägs ha orsakat någon att ha ovanligt hög energi:

– Att ha haft en nära döden upplevelse.

– Blivit träffad av blixten.

– Har drabbats av en stor elektrisk chock i det förflutna.

– Andra påstår att de till och med haft UFO eller alien upplevelser.

Andra teorier

Enligt vissa teoretiker föds en del människor på jorden med mångfasetterad energi och förmågor, inklusive Slider- fenomenen, och som har bott på andra planeter i sina tidigare liv.

Dock, om dessa elektriska fenomen inträffar efter en kärestas död, då kan det indikera att andarna/energierna försöker kommunicera med den saknade kärleken.

Människor som har mediala förmågor sägs också vara “elektriskt folk”. Den högre våglängden av energi betyder att ha en högre vibration, vilket är grunden för medial utveckling.

På grund av sin känslighet för miljöer och situationer med hög energi, Kan mediala personer ofta såväl överföra som att ta emot energi från andra elektriska system.

En ökad medvetenhet utvecklas till andligt uppvaknande, där den uppväckta personen kommer till medvetenheten om saker bortom den täta (densitet) fysiska verkligheten.

Det här är de subtila dynamiska realiteter som ligger bakom det fysiska. Att röra sig in i högre nivåer av medvetenhet leder till att vara känslig och även att kunna bli elektriskt överladdad.

Detta kan man se i kundalini-upplevelser där elektriska fenomen är ett av dess symtom.

Vad ska man göra åt det

Eftersom elektriska upplevelser aldrig är bekväma måste en Slider hitta någon form av grund för balans och leva ett liv med mindre saker som distraherar vederbörandes fokus.

Eftersom detta fenomen utlöses i samverkan med starka känslor så är det viktigt att få inre ro och det bästa sättet att tillgodose sig detta är genom yoga och meditation.

När du utvecklas på en allt högre slinga borde du lära dig att arbeta med din förhöjda energi på ett sätt så att den inte är obekväm – utan tvärtom så att den kan hjälpa andra att höja även deras våglängder.

Källa: https://consciouslifenews.com/slider-phenomena-high-energy-people-causing-electronics-go-haywire/11117856/

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. anna den

  Hej tror inte jag är en slider, däremot har jag upplevt att radion får starkare ljud och mitt mobila internet fungerar bättre som att jag är en antenn å förstärker signaler. mvh

  • livskraftsorientering den

   Det måste vara en positiv upplevelse om du kan påverka så att uppkopplingen på nätet blir bättre ~ Yoga & meditation är också positivt så att du utvecklas i rätt riktning. 🙂

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.