Torsdagens Tarotkort ~ Tio i Mynt

0

Tarotkortet Tio i Mynt – Pentakel – representerar stabilitet och ankomsten till en säker bas, varifrån vi kan njuta av frukterna av vårt arbete. Kortet är menat som en suck av lättnad i slutet av en period med mycket arbete och flit – ett tecken på att allt är okej. Det betyder inte för den sakens skull att vi helt och hållet kan sluta att arbeta – såväl med våra liv (det inre), som med det externa arbetet – utan istället föreslås här en ”nivå” från vilken vi kanske kan granska och tar reda på hur långt vi har kommit. Kortet är således besläktat med en belöning som ger oss en trygg, lycklig ”plats”, från vilken vi kan se tillbaka och fira och gratulera oss själva för våra ansträngningar. Kortet kan dyka upp när vi har känt oss oroade, kanske efter att ha kämpat under en till synes oändlig tid utifrån någon aspekt av vårt arbete. Och det kan handla om våra andliga, sociala eller romantiska liv. Fastän att vi har lagt möda och arbete på att komma vidare så kanske vi ändå känner att vi inte gör det. Det kan finnas många upp- och nedgångar på vägen för att få det vi vill ha. Svängningarna mellan framgång och misslyckande är en oundviklig del av livet, men ändå kan osäkerheten få oss att känna tvivel och får oss att längta efter ett grundläggande fundament för stabilitet. Tio i Mynt representerar just den ”platsen.”

Tolkningsbegreppen handlar om: Rikedomar. Trygghet. Framgång. Lycka. Kreativitet. Familjeangelägenheter. Släkttraditioner. Arv. Hem. ~ Omvänt ~ kan det handla om: Dåliga odds. Möjlig förlust. Risk. Rån. Arvsförlust. Upplösning. Hasardspel. Lättja. Slöhet. Meningsskiljaktighet. Tungmod.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * För mer info: https://carinaehlers.se/

~ En fin och bra torsdag önskar jag er alla ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.