Lördagens Tarotkort ~ 7 i Bägare

1

Sju i bägare representerar en värld av glädje, välbefinnande, nöjen med mera, där alla våra visioner och vår fantasi får fritt spelrum och kan förverkligas och våra önskningar kan uppfyllas. I extremfall återspeglar kortet en kultur av festligheter hela natten, att leva för dagen, som om det inte fanns några konsekvenser för morgondagen; av extravagans och tillfredsställelse av alla våra önskningar. Särdragen i detta kort belyser dock vanligtvis en allmän känsla av tristess i våra liv, och vår önskan att förlora struktur och regler som vi tror orsakar detta missnöje. Problemet med att fly från livets illusoriska omständigheter eller tristess kommer när pendeln svänger för långt åt andra hållet. Vi kan potentiellt hänge oss åt våra fantasier eller följa våra önskningar i en sådan utsträckning att de blir vår verklighet; eller så kan vi njuta av vårt oorganiserade tillstånd så att vår värld blir förvirrad och vi glömmer vad vi en gång så högt värderade eller vad som är viktigt och behöver prioriteras i våra liv.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Stefan Thulin den

    Tack för de orden om 7 i Bägare

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.