Lördagens Tarotkort ~ 7 i Bägare

1

Sju i bägare representerar en värld av glädje, välbefinnande, nöjen med mera, där alla våra visioner och vår fantasi får fritt spelrum och kan förverkligas och våra önskningar kan uppfyllas. I extremfall återspeglar kortet en kultur av festligheter hela natten, att leva för dagen, som om det inte fanns några konsekvenser för morgondagen; av extravagans och tillfredsställelse av alla våra önskningar. Särdragen i detta kort belyser dock vanligtvis en allmän känsla av tristess i våra liv, och vår önskan att förlora struktur och regler som vi tror orsakar detta missnöje. Problemet med att fly från livets illusoriska omständigheter eller tristess kommer när pendeln svänger för långt åt andra hållet. Vi kan potentiellt hänge oss åt våra fantasier eller följa våra önskningar i en sådan utsträckning att de blir vår verklighet; eller så kan vi njuta av vårt oorganiserade tillstånd så att vår värld blir förvirrad och vi glömmer vad vi en gång så högt värderade eller vad som är viktigt och behöver prioriteras i våra liv.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Stefan Thulin den

    Tack för de orden om 7 i Bägare

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.