FULLMÅNE 8:e APRIL, 2020 – SUPERMÅNE I VÅGEN

4

Efter den långa vintern är det dags att luta huvudet bakåt och yla mot den Rosa Fullmånen den 8:e april, 2020 i Vågens tecken. Efter att ha uthärdat det som varit under flera veckor så kanske många av oss gillar att få skrika ut, vråla och klaga. Gå vidare och släppa taget kring den här Fullmånen. Det är ett bra sätt att uttrycka sig själv. Med denna fullmåne kanske du känner dig mer energiskt laddad och kan vara redo för det. Gör så mycket du kan av djupandning och meditera om möjligt, för det är hjälpande och lugnande att stilla sitt sinne under denna period.

Detta är årets närmsta och största Super Måne. Så vi kommer att ha mer energi än någonsin. Denna fullmåne, Super Måne, börjar sent på kvällen tisdagen den 7 april på vissa ställen på jorden och kommer att vara i full blom, onsdag natt den 8:e april.

Detta är en underbar tid på året eftersom det ger uttryck för tillväxt och återfödelse. Denna fullmåne kallar på oss så att vi ska vara medvetna om våra inre djupaste önskemål. Att leva i rädsla eller negativt tänkande är skadligt för ditt andliga, själsliga och sinnliga jag. Håll dig motiverad och försök att inte dras in i pandemins drama. Lita på att dina änglar, guider och hjälpare från andra sidan är med dig, som vakar över dig och hjälper dig – samtidigt som du hjälper dig själv – att komma igenom den här situationen. Använd Månens energi för att öka ditt dynamiska spirituella jag.

Varför är Fullmånen i April rosa?

Trots sitt namn blir den rosa månen faktiskt inte rosa i april – i själva verket så ändrar månen aldrig sin färg.

Rosa Månen har sitt namn från rosa blommor som kallas Vild Krypflox och som blommar på våren. Månen är också känd som Ägg Månen på grund av vårens äggläggningssäsong. Båda namnen, rosa och ägg, indikerar groende frön och explosionen av den ljusa skönhet som finns i floxen (rosa) och andra blommor som spricker ut inför vårens debut.

Med Fullmånen i april kommer en ny början, ny tillväxt och den perfekta möjligheten att ta kontroll över ditt liv. Det är dags att utnyttja den medfödda förmågan av kraft som du förfogar över anseende ditt andliga jag.

Oavsett vilka omständigheter du har kring dig på din väg så är du på din väg och varje dag tar du ytterligare ett steg på den vägen. Du rör dig framåt på din andliga resa och det är inte till din fördel att blicka tillbaka. Det förflutna är över och det är dags att vara här och nu. Oroa dig inte för framtiden. Var bara uppmärksam på var du är på din spirituella väg NU.

Att ställa oss följande frågor kan hjälpa oss att anpassa oss, och tona in på sådant som universum vill att vi ska se.

 • Hur mycket är för mycket?
 • Var drar vi linjen? Vilka är riskerna med att göra det?
 • Hur skadligt eller beklagansvärt vill vi ha det, och hur långt är vi villiga att gå för att få det så?
 • Är lagom någonsin tillräckligt?

Ingen vet svaren förutom vi själva, och det kan vara en fördel och välgörande att ta några minuter för att ärligt ställa dessa frågor till sig själv.

Låt Din Själs Diamant få Stråla.

Denna tid på året är fylld med rosa helande energi som kan öppnas för att ta emot och omfamna dess majestät och härlighet. Använd den här tiden för att föreställa dig helande och läkning åt hela jorden. Du spelar en viktig roll i denna värld genom att föreställa dig och skicka ut kärleksfull energi. Underskatt aldrig detta.

Denna rosa månen uppmanar oss att andligt kasta bort de döda delarna av vintern från våra själar och ge plats åt den nya tillväxten som frisläpps vid denna heliga tid. Det här är definitivt en av de mest andliga tiderna på året och kan användas för att hjälpa var och en av oss just nu.

Detta är din möjlighet att främja din själs-tillväxt. Låt inte detta ögonblick gå dig förbi. Det är lätt att säga att jag gör det imorgon eller nästa dag eller nästa dag, och snart kommer du att upptäcka att tio år har förflutit, och du undrar vad du gjorde med ditt liv under den tiden.

Använd energin från denna fullmåne för att blomstra precis som vårblommor och fortsätt att bli djupt rotad i att förändra ditt liv och bli en vänlig själ som välsignar denna värld. Precis som änglar och älvor skickar välsignelser när de far förbi, låt detta få bli din gåva till alla i ditt liv. Ditt ljus lyser och det sänder ut en stråle till världen.

~ En Ny Vår Nalkas * I Ljus och Kärlek ~

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  ?❤

  • livskraftsorientering den

   Tack Leischa <3

 2. Annika Choi den

  Tack för fin inspiration!

  • livskraftsorientering den

   Tack själv ~ Tacksamhet i sig är en källa för inspiration <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.