Dagens Tarotkort – Måttfullhet XIV ~ 14

0

Det här kortet har det enkla budskapet om måttlighet i alla ting. Måttfullhet innebär att visa återhållsamhet, behärskning och självdisciplin i våra handlingar och känslor. Att bli fångad i extrema situationer och kraftfulla känslor kan vara spännande men leder det oss någonvart? Förmodligen inte på lång sikt. Att dämpa, eller tona ned något är att ta det som det är och mildra, temperera och släta över det hela. Måttfullhetens kort ber oss att titta på våra liv och se om vi kan använda detta mjukare tillvägagångssätt i olika situationer. I stället för att försöka forcera och påtvinga saker och ting att äga rum så ber det oss att försiktigt försöka moderera, och utöva tålamod istället.

🌈🌼 ytterligare…

Måttfullheten står för vårt behov av balans i livet. Oftast tvingas vi till kompromisser av olika slag för att få en känsla av balans. Oftast inträder en känsla av harmoni när man väl uppnått detta inre tillstånd av jämvikt.

Måttfullheten inbegriper även sådant som har att göra med generositet, acceptans och önskan att undvika konflikter.

I korta ordalag innebär Måttfullheten att man söker en jämvikt genom att kompensera något dåligt med något bra.

Jobb – På jobbet kommer turbulensen att hitta en jämvikt. Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt skall kunna lugna ner sig.

Kärlek – I kärlek står kortet för jämvikt i sin relation eller accepterande av att kärlekslivet inte alltid är på topp. En känsla av harmoni kommer att infinna sig.

Ekonomi – Du gör kanske inte stora vinster men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske ändra dina prioriteringar. Om du har tur och självbehärskning, kommer du även att lyckas lägga undan lite pengar.

Tolkning: Återhållsamhet. Måttfullhet. Tålmodighet. Förverkligande genom självbehärskning och sparsamhet. Anpassning. Harmoni. Att blanda eller sammanföra till en fullkomlig förening. Ledning. Fusion. Anpassningsförmåga. Positiva influenser. Konsolidering. Lyckosam sammansättning. 🦋 Omvänt: Missämja. Intressekonflikt. Fientlighet. Oförmåga att arbeta med andra. Svårighet att förstå andra. Otålighet. Sterilitet.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.