Dagens Tarotkort ~ 10 i Bägare

0

Tio i Bägarens tarotkort handlar om familj, äktenskap och engagemang. Det representerar överflöd, harmoni och lycka, vilket bygger på prestation, integration, anpassning och omställning. Frid och harmoni finns närvarande. Önskningar går i uppfyllelse, en efter en, och du kan inte låta bli att fira din lycka. Ett fredligt och kärleksfullt familjeliv ligger också i detta kort. Alla kommer överens, och det är kärlek och glädje som delas med alla. Det är verkligen en lugn och harmonisk miljö som syns i detta kort.

Vidare handlar det om tillfredsställelse, hem, hopp, drömmar, uppfyllelse och glädje. Tio i Bägare symboliserar lycka, och detta kan även inbegripa kärlek, romantik och samhörighet. Tio i bägare är ett tecken på att du inte har någonting att oroa dig över. Du och din älskade är på samma våglängd. Ni har likadana visioner om er framtid tillsamman och allt kommer att blomstra. Om du är singel och letar efter kärlek kan det betyda att ett datum blir magiskt och lovande. Det kommer att finnas kemi. Det kommer att kännas som fjärilar i magen och en explosion av kärleksfulla och varma känslor. Det kommer att bli ett andra datum. Och ett tredje. Och ett fjärde. Det kan betyda att någon du har varit kär i en tid äntligen kommer att besvara dina känslor. Endera parten av er kommer äntligen att bekräfta den andre, eller så kommer hen äntligen att ta modet till sig och be om en lunch tillsammans. Det blir flirtande tillbaka när någon av er gör detta och kyssen kommer när chansen uppstår. I ett omvänt läge kan Tio i Bägare dock signalera om arrogans eller stolthet i ett förhållande. Lycka finns i kortet, men det krävs två för att dansa en tango. Det kan finnas ett behov av att dela samma mål och se saker och ting på ett sätt så att det är i samklang med den andres synsätt.

När Tio i Bägare dyker upp så kan det också innebära en tid för vila och avkoppling. Det kan finnas någon familj som träffas eller något firande som snart inträffar. Det kan representera en tid för familjen att spendera tid tillsammans och bara vara och känna samhörigheten till varandra. Det kan också betyda spännande evenemang som alla leder till underbara överraskningar och lyckliga tider. Tio i Bägare återspeglar också dina personliga värderingar och personliga övertygelser. Det representerar dina övertygelser och värderingar så att du kan skapa ett liv som är i linje med dina värderingar. Det är dags att du lyssnar på ditt hjärta och din inre röst. Låt din intuition vägleda dig att gör vad som är rätt för just dig. Sök möjligheter och ta hand om dina relationer.

Sammanfattningsvis handlar detta kort generellt om att vi är på väg in i en lycklig del av våra liv. Men en kortfattad tolkning kan i en del fall hinta om det omvända. För när vi tittar på detta kort så är Bägarna nästan ordnade som i Livets Träd, men de är instabila och spiller vatten från den stora Lotusen som hänger över dem. Detta kännetecknar en störning och den violetta kraften som oundvikligen angriper varje eventuell antydan om perfektion.

Tolkning: Hem. Glädje. Tillfredsställelse. Frid. Kärlek. Belåtenhet. Familjeharmoni. Ära. Uppskattning. Dygd. Omvänt: Mistande av vänskap. Olycksalighet. Familjegräl. Småsinthet. Vansinne. Vara osams.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * Mer info: https://carinaehlers.se/tarot/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.