Dagens Tarotkort ~ Åtta i Stavar

0

Detta tarotkort påminner oss om de mer djupare aspekterna bakom våra livsresor. När det här kortet dyker upp är det för att påminna oss om att ta en paus, hämta andan och fråga varför vi sysslar med det vi gör och om det är en del av vårt djupare syfte här i detta jordeliv. Vi ombeds att forma mer av en relation mellan våra yttre och inre resor och inte bara vidta åtgärder för sakens skull.

På sätt och vis kan kortet också symbolisera världens problem och att lära känna oss själva lite bättre. Vid dessa tillfällen kan vi känna att vi har tagit ett kliv utanför vår vardagliga existens och inhämtat mer meningsfullhet in i vår atmosfär. På vår livsresa faller ibland bara olika delar av livets pussel på plats och vi kan förstå vårt förflutna lite mer, vår nutid är mer meningsfull och vår framtid blir mer spännande. Under resans gång så kan det ibland vara så att bara en del bitar av livets pussel på plats, då vi förstår vårt förflutna lite mer och vår nutid blir mer begriplig och framtiden blir mer spännande. Vid sådana tillfällen kan vi känna en fantastisk känsla av tidlöshet – en insikt om att våra dagliga påfrestningar och bekymmer är övergående, men ändå är hela bilden så meningsfull. Åttan i Stavar symboliserar de tider då dessa bitar faller på plats – bitar som, när de sätts ihop, bildar det vackraste pusslet som är vårt liv; vår rika gobeläng.

Ytterligare betydelse kan vara:

Du är otålig, något viktigt är på väg att hända. Kortet står oftast för förväntningar.

Kortet kan också stå för en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker, det sker snabbt och till din fördel.

Ibland kan kortet stå för en beundrare eller en snabb kärleksaffär. Spänningen finns i luften.

Ibland står kortet för chatt, meddelande via Internet eller ekonomiska transaktioner via internet.

Stavar står för handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. 

Åttor står för nya perspektiv samt resultatet av ens ansträngningar.

Allmän betydelse – Kortet symboliserar aktivitet och fart, kombinerat med stort hopp eftersom ett lyckligt slut närmar sig. Kortet står även för kommunikation, meddelanden över avstånd, snabbhet, snabba beslut och handlingar.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.