Vänd dig till din inre källa, ditt inre ljus

2

Stå stark, orädd och optimistisk i ditt eget ljus. Försök att inte känna det som om du famlar i blindo. Lys istället upp den värld som nu ser så mörk ut med din egen inneboende kraft. Det finns änglar, entiteter och andra underbara ljusvarelser runtom vår planet – men här, på det materiella, världsliga planet är det vi själva som nu måste lysa upp och ange tonen. Det är vi som bringar ljus i Moder Gaias dunkla natt. Var och en av oss alla är så viktiga. Även om vi inte minns i vårt nuvarande medvetandetillstånd så är det ändå vi själva som har valt att finnas till här vid denna brytpunkt. Vi ville vara här för att hjälpa till att vända hela planeten till en annan nivå. Vi ska inte ge upp, för i slutänden kommer vi att få skörda frukterna av allt det hårda arbete som vi gjort alltsedan begynnelsen av denna resa. Vi är många som arbetat under blod, svett och tårar och har så gjort under många, långa år, i princip under hela livet. Redan i barndomen var vår frekvens inne på att förändra rådande omständigheter och ljusvarelser har följt oss hela vägen. Liv efter liv har givit oss karmiska prövningar och mörker som vi behöver hela och läka och den processen går nu så mycket fortare. Tänk på alla som du hjälpt och hjälper, och på de människor som du ska hjälpa som är så långt ifrån att ta emot, så långt ifrån att kunna ta till sig budskap och ljus från olika källor. De är “fast” i vänster hjärnhalva och det är just dessa människor som gör och ger ifrån sig det största motståndet nu.

Vet att i ditt ljus och i din egen styrka så är du ett sådant enastående, signifikant hot att man kan fråga sig varför det förhåller sig så? De mörka inflytelserna behöver omskapa och omstrukturera hela sina inneboende väsen för att få kontakt med sin själ och sin spiritualitet. De raljerar, slungar vassa argument och hånar oss och hänvisar till vetenskapen. De tycker sig befinna sig på en högre plattform intellektuellt och kan inte tänka sig något mer provocerande än oss. Vi som står i vår egen kraft och vårt eget ljus. Vi kan säga vad vi tycker och vad vi står för och sedan sända dem en ljusvåg av förlåtelse och be för att deras själar blir väckta. Vi behöver inte mötas personligt för det räcker med vår intention, vårt ljus och vårt väsen och vibrationen för fram budskapet dit det ska.

Änglar, entiteter och alla ljusets brigader är så oändligt tacksamma över allas vårt outtröttliga arbete i att bidra med ljusets seger över det gamla, mörka hierarkiska mönstren som varit rådande så länge. De som fortfarande befinner sig i det starkt dualistiska tänkandet har det faktiskt svårt med dem som höjt sig över detta. Vi utsöndrar ljus men har ibland bara mörker att absorbera! Men ta bara in det och låt det enkelt transformeras till ljus. Ljus handlar inte om att alltid vara vän och len, det är en missuppfattning – det kan även handla om att vara tydlig och konkret, ”jagstark” och fast, men också liten och sårbar, att vara svag. Det kan vara på många sätt men ett har det gemensamt och det är ljusets sanning. Ljuset är alltid sanningen.

Mörka krafter, eller hellre inflytelser istället för krafter, vill inte se vår kristallina växt och hittar nu skyndsamt på metoder för att på cellnivå påverka oss och det behöver vi vara uppmärksamt medvetna om. Så var aktsamma och försiktiga när det gäller deras innovativa metoder. De har också bråttom för deras tid håller på att rinna ut. Var medveten om att det inte är så bråttom som de vill påskina, för deras dystopiska världsframtid handlar om dem själva och ingen annan. Stäng av Tv:n när den dundrar på alltför negativt och ägna dig istället åt skön musik, kreativt skapande, naturupplevelse, matlagning eller ett skönt bad… När våra medmänniskor mässar de mörka oroligheterna så slå dövörat till. Det går att lyssna men ändå inte. Vänd dig till din inre källa och ditt inre ljus och se den mest ljuvliga ängeln i din hand.

I Ljus och Kärlek

I Ljus och Kärlek

?????? ? ??????

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Lotta Guldbtand den

  Jag tänkte nu,vilken tur att du finns.Tackar Gud för dig.kram

  • livskraftsorientering den

   Hej Lotta!
   Tack själv för att du finns ? Det glädjer mig så ? Kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.