Följ din väg * Utveckling * Ärlighet * Andens frukter

0

Det sker omvälvande saker på Jorden och en del kan vi tydligt känna av, medan andra är mer subtila. Jag tror att en av de viktigaste åtgärder vi kan göra nu är att gå inom oss själva och följa de anvisningar som vi får därifrån. Om osäkerhet råder kring det som kommer till oss, från vår inre källa, vårt högre jag, följ då de råd som känns bäst för just dig. Känner du tvekan så avvakta och se vad som händer därnäst. Känn tillit till att allt är i sin ordning och att allt blir som det ska. Fastän att vi har vår egen fria vilja så tror jag också att det finns en mening med saker som sker. Från högre dimensioner kan man med största sannolikhet se och förstå att alla bitar faller på plats. Så håll ut! När det är som mörkast kan ett stort ljus uppstå. Det sker nu en konstant förändring och undan för undan vaknar en del av den store Anden upp. Och var och en av oss vet innerst inne var vi hör hemma och vad som är meningen med just våra liv. Vi har alla olika erfarenheter och olika förståelse för det liv som vi lever och därför kan vi varken döma eller rätta någon annan. Avhåll dig från att kritisera eller hitta fel hos andra – då inträder tålamod som är villkorslös kärlek. Den enes väg är lika helig som den andres väg, för alla vägar leder mot samma mål. Det mål som den högsta källan, Gud, har utsett åt oss. Det som behövs är bara att följa vår inre uppmaning och ta de steg som det är menat för oss att ta. Det är på det sättet som vi snabbast tar oss fram i vår egen utveckling.

Det som vi får till oss i det yttre kan vara både rätt och missvisande. Det är i vårt inre som vi får söka svaren om det som är rätt eller fel för en själv. Det som är rätt för dig kan var fel för mig eller någon annan och tvärtom. Med allt som står till buds idag kan det vara svårt att hitta rätt. Men känner du en glad förväntan av att göra någonting så är det säkert rätt. Upplever du ett motstånd så är det nog säkrast att avvakta lite. Släpp all rädsla kring att ”nu missar jag något” för det kommer alltid nya möjligheter och de kan leda till ett mycket bättre val än de som vi tillfälligt missade. Vi har alla så bråttom idag och då kan det bli svårt att stanna upp och känna in om de val vi gör känns rätt eller fel. Det kan orsaka en del omvägar, vägar som vi helst skulle undvika. Ibland kan det dock vara nödvändigt för ens utveckling med sådana erfarenheter och få en extra skjuts framåt. Så vi ska inte anklaga oss själva för ett ”felaktigt” val för kanske var det just det valet som gav en helt ny insikt och förståelse kring det egna jaget, och kanske kring något mönster som behöver ses över.

Låt oss vara ärliga mot oss själva – för ärligheten varar ändå längst! Det är när vi är ärliga mot oss själva som vi kan börja se klart på oss själva, på andra och på livet i stort. En ny förståelse äger rum och vår verklighet blir tydligare och lättare att hantera. Ärlighet är en dygd – bland många andra – som vi alla idag bör värna om. Det höjer ljuset såväl internt som externt och sätter spår på den väg som vi vandrar på. Så låt ärligheten få lysa med ett klart sken och vår värld kommer att få ett helt nytt skimmer över sig. Om alla ord, tankar och handlingar kommer från ärlighetens upphov sker en stor förändring på Jorden. Ty intet ont kan komma från ett rent och ärligt hjärta.

Därtill reflekterar jag gärna också på Andens frukter; som är kärlek, barmhärtighet, förlåtelse, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet, trofasthet, ödmjukhet och självbehärskning (måttlighet).

Om vi har andligt liv, låt oss då följa en andlig väg.

Låt oss inte bli inbilska, inte utmana varandra, inte avundas varandra. (Gal 5:16-26)

’Express gratitude for the blessings of Heaven that are taking up your time, even if life feels challenging’.

I Ljus och Kärlek

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.