VAD DU ÄLSKAR ~ ÄR VAD DU ÄR

0

Allt som vi upplever attraheras in i vår upplevelse.

Hur attraherar, eller dras vi till detta?

Inte genom våra tankar. Våra tankar är sekundära till vad vi tror om oss själva. Vi tillåter oss att göra det som vi tror. Det som vi gör attraherar det som vi upplever, inte det som vi tycker och tänker.

Vår tro, eller trosuppfattning om oss själva är därför nyckeln till att förstå vad det är som vi upplever.

Medan våra energier är komplexa fält som består av allt som vi har kommit i kontakt med och allt som vi är – så har allt vi har kommit i kontakt med alltid vibrerat i frekvensen av vårt ”jag”, den vi tror att vi är.

Det som är mest intressant här är att även om vi kan upprätthålla, och skapa en annan vibration genom att fokusera på våra önskningar och önskemål så kommer vi i slutändan bara att attrahera det vi vill, men inte vad vi är. Det vi attraherar färgas, eller influeras sedan av vad vi “tror” att vi vill ha.

Detta kan vara kontroversiellt när man tittar på det genom den andliga uppfattningen av “vad du är – är kärlek.” Du kanske tänker “Om jag är kärlek, varför kan jag inte dra till mig det som jag älskar, för det jag älskar är vad jag vill.”

Sanningen är att det som du älskar, är det som du är.

Gör du vad du älskar?

Eller är du i konflikt med det som du älskar?

När vi gör sådant som vi älskar, då kan vi attrahera det som vi önskar. Att bara ta in information och använda affirmationer kommer i själva verket att hålla dig borta från det som du vill ha, vilket är vad du är.

För att till fullo vara i linje med den kärlek som vi är, måste man företrädesvis lära sig att gå in för det som man älskar, och ägna sig åt detta.

När man lever sitt liv genom sin kärlek, det är då man attraherar sådant som passar in där man hör hemma. Vad man INNERLIGEN är, och inte vad man är som resultatet av omgivningens förhållanden, fysiska begränsningar eller tankemönster, och inte heller vad vi “tror” att vi vill ha.

Sanningen är att vi måste gå bortom alla dessa begränsningar för att uppleva fullständighet av den frihet som icke-dualitet hänvisar till.

Ja, vi är kärlek och vi är fria. Det är Sanningen. Men hur uttrycks denna kärlek och frihet när den inte begränsas av någonting?

Enkelt uttryckt: det följer vad det älskar, eller vad det attraheras till, utan några blockeringar eller upplevda hinder. Det skiftar, såsom med tidvattnets ebb och flod av vad det attraheras av, vid varje givet ögonblick. Om du inte vet vad det är för egen del, kan det bero på två orsaker.

För det första har du sannolikt spenderat flera år med att följa sådant som varit osant, och därav tappat kontakten med ditt sanna väsen. Din innersta essens. Implementerat en övning som kallas lyssnande eller meditation. Den här “mottagande”-energin är intern och inte extern, som att “få” eller vara ute efter något. En mottagande-energi kan jämföras med att släppa taget, en paus, stillhet eller kapitulation. Låt vad än som behöver komma upp till ytan i denna situation få komma upp så att det kan rensas ut och försvinna. Detta kan vara förvirrande och rörigt, men i slutändan är det en intelligent medvetenhetsprocess som jag kallar ”känslomässig kompostering”. Det ger upphov till nytt liv, nya önskningar och nya förändringar som är mycket mer autentiska och i linje med personens sanning. Det ger upphov åt nytt liv, nya önskningar och nya förändringar som är mycket mer autentiska och i linje med ens sanning.

http://www.spiritualshifts.com/wp-content/uploads/2020/04/love-header-640x427.jpg

En annan anledning kan vara att man kanske inte vet vad det är som man älskar eller attraheras av, bara för att man ger upp i den “emotionella komposteringsfasen” och fastnar. Det är då obehaget av tomhet hindrar vederbörande från att tålmodigt integrera materiens förändring i medvetandet. Det är då personen konfronteras med negativitet, separation, rädsla för döden och i slutändan står inför frågor som ”Kan jag verkligen släppa taget och låta mig gå förlorad?”.

Vad du är, är vad du älskar. Det betyder att, ja, du lär känna dig själv igen. Du kanske har spenderat 10, 30 eller 60 år i en identitet och du tror att du är på det klara med det hela – dina “gilla” och “ogillar”. Uppvaknande sätter detta på prov och ger dig full kraft i en verklig konfrontation med dina tankar, beteenden, övertygelser och handlingar. Denna process är faktiskt extremt subtil och INTE självklar, och man kommer kanske att gå i flera år utan att ha någon aning om vad som faktiskt händer, till man en dag vaknar upp, och inser att något man en gång kanske tyckte om, det är inte längre en attraktiv kraft. Dessutom blir viktiga vanor, övertygelser och beteenden mindre och mindre viktiga för varför de finns och man undrar hur man måste fixa dem, och om de är anledningen till att man inte får det man vill. Man kan tro att de saboterar sig själva, gjort ett misstag eller misslyckas i uppvaknande-processen. Allt detta är sinnets arbete. I själva verket hade Självet aldrig gjort ett fel och allt var helt i mål – perfekt transformerat hela tiden!

Vakna upp, upplysning, lossa greppet om det personliga jaget, slutligen, går obemärkt förbi. Skiften är så subtila och så lågmälda att man verkligen inte har någon grund här och ingen aning om vad som händer och varför det händer, eller om något verkligen händer över huvud taget. Upplysning är en lugn, tyst process som sker på en energisk nivå. Det är därför som den inte kan ses eller förstås eller kluras ut. Dessutom är det inte så att man vinner något som befrielse. Tvärtom. Man släpper faktiskt allt. Man blir av med bindningar, kunskap, trosövertygelser, olika koncept och idéer – tills absolut ingenting är kvar. Och det är sanningen: upplysning är en förlustprocess, inte en få-process. Vad man är, det vill säga kärlek, är allt som är kvar. Vad du är, är vad du älskar.­­  

Och detta är det okända som man måste sluta fred med. Vi måste erkänna att vi inte vet något förutom detta ögonblick. Och att även detta ögonblick är ett totalt mysterium.

Detta är friheten och också kärleken.

Det är inte möjligt för något att komma in i ditt liv om det inte har den övervägande vibrationen i ditt psyko-elektromagnetiska fält, eller din energi som helhet.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.