Livet på Jorden ~ en läxa

1

“Vi glömmer ofta, när vi lever i en fysisk kropp, att jorden inte är vårt sanna hem; himlen är det. Himlen är ungefär som jorden, med människor, djur, blommor, träd och sådant. Skillnaden är att här uppe finns det ingen konkurrens för att tillgodose fysiska behov. När allt kommer omkring, behöver du inte äta eller betala skatt i himlen! Du har visserligen ansvar, men det är en del av ditt livs-syfte så det är glädjefyllt. Därför är alla i himlen förlåtande, avslappnade, glad och kärleksfulla.”

“Vi kommer till jorden för att uppleva livet i materia, i en fysisk kropp. Det är som att gå på en internatskola. När du väl har en fysisk kropp blir egot uppenbart, eftersom alla tävlar och kämpar för att ta hand om sina fysiska krav. Men om du kan höja dig över dessa energier så lär du dig att frambringa himlens kärlek till jorden. Det kan ta flera livstider att förstå detta enkla, men ack inte så enkla koncept.”

“Lyckligtvis är jag här för att hjälpa dig att lära dig vad som verkligen är viktigt för din andliga tillväxt… nämligen kärlek. Ju mer du kan se dig själv och andra genom himlens kärleksfulla ögon, desto mer kommer du att förstå att alla gör så gott de kan. Du kommer att ha medkänsla för dig själv och andra, och det är då du har klarat av din läxa!”

Glad Påsk ?

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. vivianne den

    Alla kan ha rätt på sitt vis ingen är felfri

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.