Inspiration & första cirkel-träffen

0

Nu är nya kursen igång – INSPIRATIONSCIRKEL HÖSTEN 2022 – och i söndags öppnade vi Cirkeln hemma hos mig på Landfjärden, där jag stod som värd, tillsammans med dottern Sandra Ehlers

Här nedan visar jag en del av ‘elevernas’ arbeten från den första cirkel-träffen. Måleriet var på temat Jord, ett av elementen som vi inspirerades av – just den där första soliga, roliga och magiska sammankomsten. Det var superkul, med såväl intuitionsövningar som en del konstövningar, och vi kom alla in i ett ypperligt fint FLOW. Jag är innerligen så tacksam över att få vara en del i denna gemenskap.

Jag kom just att tänka på John Lennon & IMAGINE-låten? ? så… Imagine the whole world creating joy, pure love, and inspirational magic things together – instead of dull things. This will be the new timeline of age, in order to shift our mindset ✨✨✨

Inte bara utåt sett, utan också rikta våra blickar inåt.

Tack till er alla i vår lilla men makalöst fantastiska grupp!

Det finns ännu några platser kvar så kom och delta i vår glädje där vi utforskar ämnen som färg & form genom olika discipliner, samt meditation, intuitionsövningar mm. Inga förkunskaper krävs, men ett öppet sinne är alltid positivt och förhoppning om att tillföra något nytt och roligt in i tillvaron. Varmt välkommen att kontakta för anmälan till någon eller några av de fyra återstående tillfällena som blir denna höst! Mer info i flyern ??????

Love deeply ~ Forgive sincerely ~ Dare greatly

Kram medium Carina Ehlers https://carinaehlers.se/ och Sandra Ehlers https://www.youtube.com/channel/UCi5BOnPfxNKd2-913iKXCAw

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.