Självförstärkande Affirmationer och Intentioner

2

Jag har lärt mig en positiv morgon affirmation som lyder enligt följande:

Jag älskar mig själv.

Jag älskar andra,

Och andra älskar mig.

Jag är glad för att jag är den jag är,

och vad jag tänker, vad jag säger och vad jag gör.

Jag känner mig underbar,

Och jag är full av Healing Energi

Idag är det en fantastisk dag,

Full av möjligheter.

Jag är tacksam över allt fantastiskt som är i mitt liv varje dag.

Tack

Ni som säger, ”ja men jag älskar faktiskt inte mig själv,” gör denna övning ändå. Ha för avsikt att börja älska dig själv. Öva på självförlåtelse och observera ditt beteende medan du börjar att förändras.

Själv gör jag såväl denna affirmation som andra, egna skräddarsydda positiva tankeövningar och älskar andra, det gör jag även om de inte alltid är så som jag tänker mig att andra ska vara, eller om det är ömsesidigt.

Allting i den kropp-sinne-ande enhet som är du, är så finurligt konstruerad att förändring till det bättre sker när vi själv-pratar på ett positivt sätt. Det är viktigt att vara uppriktig mot sig själv och tro på sig själv och det man säger till sig själv. Vi ställs alla inför känslomässiga utmaningar och därmed är det avgörande för vårt välmående att fokusera på orden då man uttrycker dem med känsla och passion.

Våra kroppar består av triljoner av celler och där är ett oräkneligt antal kemiska reaktioner som äger rum vare sekund. Alla dessa reaktioner är påverkade på en molekylär nivå genom våra avsikter, vilka är den kreativa källan som manipulerar energi och informationssystem.

Det finns en mängd växande bevis på att våra tankar och intentioner påverkar våra biologiska mekanismer, som i sin tur påverkar läkningsprocesser. Det har bland annat bevisats experimentellt att mentala bilder och avsikter, riktade mot specifika delar av vår kropp faktiskt producerar betydelsefulla fysiologiska förändringar. Särskilda avsikter verkar ändra frekvensen i energifälten, som ger riktning till specifika läknings vägar.

Jag har lärt mig en del genom Dr Adam McLeod – författare till Drömhealer böckerna, Intention Heals med flera, samt inspirerande föredragshållare, cancerläkare på Yaletown Naturopathic Clinic och mycket annat. Här återger jag ett utdrag ur hans bok ’Intention Heals’;

”När forskarna har skickat kärleksfulla känslor mot DNA prover blir DNA strängarna längre, eller utrullade som i ett avkopplande läge. Omvänt gäller att när forskarna skickade vrede, rädsla eller stress mot DNA:na så spändes de åt och blev kortare. Inringlandet relaterade direkt till genuttryck. Detta öppnar till fantastiska möjligheter så att våra sinnen kan få möjlighet att medvetet förändra DNA uttryck.

Bokstavligen är formen på din framtid i slutänden ditt beslut. Du skapar formen på vad som komma skall. Du kommer att manifestera det du fokuserar på.”

”Kraft är förmågan att omsätta avsikt i verkligheten och sedan underhålla den.” – Warren Bennis

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Gunilla Arefall den

    Min tanke vill påverka att alla människor på vår jord boll får en bättre upplevelse och inlevelse i den vilkors lösa kärleken för allt levande djur fåglar osv?❣️

    • livskraftsorientering den

      Det är fint Gunilla och själv, måste jag erkänna, har jag faktiskt en jordboll i form av ett jordklot som är en lampa – och under den har jag placerat healing stenar samt stenar för kärleksfullhet och genom detta har jag satt en avsikt att vår underbara värld ska läkas och helas och återgå till att bli en fulländad planet. Det är min förhoppning.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.