Reiki healing och energin

0

I förrgår fick jag uppleva det mottagandet av en helt gudomlig distanshealing. För er som inte förstår eller tror på detta med att healing och energi fungerar är det svårt att förklara hur – men jag vet ändå att det fungerar.

Det var min dotter som förärats denna vackra gåva och som dedikerade en hel halvtimme åt att fokusera den här healingenergin till mig. Från Cypern, där hon för närvarande befinner sig, till Landfjärden i Sverige.

I samma ögonblick som jag la mig ner och lutade huvudet mot kudden började det, och fortsatte så under hela sessionen. Nu var det nog lite speciellt i förrgår då det var nymåne och allt, men aldrig tidigare har jag varit med om dess like. Det var inte av denna värld – mot vad jag har varit med om tidigare – helt makalöst, magiskt fantastiskt.

Jag har upplevt Drömhealern Adams healing, såväl lokalt där i Kanade som hemifrån när jag fjärr-anslutit mig själv till hans workshops, och liksom varit på plats där ändå, och fått både kunskap kring en mängd faktiska saker men också hur det ska kännas rent fysiskt när healing-energin når in i någon kroppsdel. Det har varit fantastiska upplevelser, dock aldrig någonsin tidigare har det varit lika påtagligt som i förrgår när Sandra, min dotter, sände Reiki healing till mig.

Hon har också varit med lokalt på en av DrömHealerns workshops i Kanada och säkert fått en del komplettering till den kunskap och förmåga som hon redan hade. Det fina i det hela är att dottern min också har en examen som civilingenjör i teknisk fysik, partikel-fysik, och inom dessa högteknologiska områden är healing, healingenergi och andlighet inte särskilt aktat. Healing bygger till viss del på tro – bland en mängd andra begrepp – och som jag uppfattar det så vill inte alla inom det vetenskapliga skrået ta till sig sådant som inte går att mäta, väga etcetera. Sandra valde därmed att gå sin egen väg, och följa sin egen sanning.

Adam har också vetenskapliga grunder till det han gör och har utfört experiment med bland annat EEG och människor från hela världen fick möjlighet att vara med och fokusera sin energi på personen som hade elektroder fästa på huvudet. Varefter vi fick bevittna resultatet. Via våra datorskärmar.

Nåväl, nu har jag i alla fall fått den stora äran att känna av den kapacitet som min egen dotter förfogar över. Helt sanningsenligt så sprakade det och slog gnistor i många olika delar av min fysiska kropp, och i slutet av sessionen kom jag att befinna mig på Cypern. Precis på liknande sätt som när jag för några år sedan länkade mig till Kanade och Adams workshops och i hela min varelse var bortom tid och rum, och kunde förflytta mig medvetenhetsmässigt till platsen på andra sidan jordklotet. Så praktiskt att inte behöva ta flyget! Allt detta har varit otroligt fint, välgörande och vackert.

Efter Sandras ReikiHealing reste jag mig till sist upp och gick ut till vardagsrummet och det första jag såg var en koltrast som satt och vajade högst upp i toppen på en stor gran nere i slänten. Just koltrasten har jag aldrig sett däruppe tidigare och det ser jag som ett litet personligt budskap från andra sidan.

Summa kardemumma var det en fin astralresa som jag gjorde vid förflyttandet av medvetandet från Sverige till Cypern. Kanske min dotter kommer att flytta till något annat land framöver och det är inget att förfära sig över för de gränser vi har för vana att sätta upp är bara de som vi själva skapar.

Så tacksam över allt som är.

Hem
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.