Stunder som Alltid Består

0

I morgon bitti åker jag till Kanada och möter sedan upp min dotter där. Det ska bli riktigt spännande och jag känner mig full av förväntan och glädje. På sätt och vis blir det lite som att resa tillbaka i tiden då Sverige ligger 9 timmar före, i vår mätbara tid åtminstone, och därutöver har jag fantastiska minnen kvar från 8 år tillbaka då jag senast besökte just Vancouver. Roliga, underbara och spännande minnen som består. Nu närmast tillbaka i tiden dock, under helgen som gick, då fick jag en alldeles egen stund tillsammans med mitt endaste lilla barnbarn och det var så glädjefyllt – tyckte både han och jag – att få sjunga och spela och uppleva musikens fjärilslätta, osynliga trådar som länkar oss samman. Som länkar oss alla samman. Han lyssnade på mig och jag på hans lätta andetag, så lätta som en fjärils vinges slag. Vår stund tillsammans är väl bevarat i mitt hjärta och den kommer alltid att bestå.

Är det du, är det du, allra käraste barn,
som har kommit till sist ändå.
Om du kunde begripa, vad jag längtat,
men det kan du visst aldrig förstå.
Tänk att du skulle komma till sist
det vågade jag väl knappast tro,
fast det var då min enda beständiga dröm,
som aldrig kom till ro.

Kom och sätt dig hos mig, lilla barn.
Får jag krama dig sakta ett slag?
Jag vill känna, att du är mig nära,
jag vill höra dina andetag.
Tänk, vad allting konstigt och krångligt
med ens blivit lätt att förstå.
Hjärtans allra käraste barn, 
så väl att du kom ändå.

Dikt av Harriet Löwenhjelm

 

 

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.