Medium men bara vanlig människa som målar inför utställningar

4

Jag är inte bara ett medium, med uppgift att enbart vara den hjälpande, utan även en helt vanlig människa med behov som alla andra. Jag brinner verkligen för det andliga och tycker även om att använda mig av det som har tilldelats mig och som är en del av min livsväg. I detta jordeliv måste jag dock se till så att balans och harmoni råder också i min egen kropp-sinne-ande-enhet och det gör jag genom att fördela, eller åtminstone försöker fördela, mina olika göromål på ett för mig själv rättvisande sätt. Nu har sommaren varit varmare än någonsin och kroppen har ibland gått på sparlåga, men i den mån jag kan så ser jag till att tillgodogöra såväl andras som mina egna behov och innersta önskemål. En del av mig vill också skapa konst och jag har hunnit med även den biten.

Skaparglädjen har varit på topp och det är lika bra att följa med i flödet så att jag får ihop lite nytt till ett par kommande utställningar. Såklart både på gott och ont då jag inte har skrivit så mycket här i bloggen. Fast det tar jag igen senare, när hösten faller på. Men först är det dop och jag har tackat ja till att sjunga och egentligen också spela gitarr till. Men jag har inte riktigt lyckats få kläm på den här, för mig nya sången och få den i linje med gitarrkompet så det släpper jag. Åtminstone för några dagar eller så. Kanske jag hinner att lära mig och om inte så sjunger jag bara rätt och slätt acapella. Veckan efter ställer jag ut på Edsvik ArtFair i Sollentuna och sedan har vi Oslo, där jag ska fylla ett galleri i månadsskiftet september / oktober så det är fullt upp. Jag lovar  dock att komma igen med mediala budskap emellanåt och lite annat också, fast för närvarande blir det bilder istället för ord ~ så här kommer en del av mina nymålade alster.

 

An Extraordinary Mind – 50×50 cm – Akryl och olja på canvas

 

Infinite Consciousness – 50×50 cm – Akryl och olja på canvas

 

7 st Chakratavlor, 20x20x4 cm – olja och akryl, Samt en beskuren, lite större på canvas

 

Floating in Silence – 50×50 cm – Akryl och olja på canvas

 

Akryler på duk, som jag sammanfogat i en ram som redan fanns här hemma

 

On Her Own – 50×50 cm – Akryl och olja på canvas

 

Worshiping forever – 40×40 cm – Akryl

 

En liten akryl på duk ~ titel kommer…

 

…och här är en som inte är klar ännu! Samt en massa andra, för Norge och Oslo ligger nära i tiden

Ett litet citat på färden:

”Jag lever under beskydd av Guds oändliga ljus. Så länge jag stannar i dess centrum kan ingen och ingenting skada mig.” –Swami Kriyananda

∼ ♥ ∼

Ha en fin och underbar fortsättning denna mitt-i-veckan-dag! Kram

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Eva-Britt den

    Vackra målningar! Fastnade särskilt för “On her own”

    • livskraftsorientering den

      Tack ~ vad kul att höra

  2. Merja Olsson den

    Vad fina tavlor du har målat!?
    Alla är så underbara. Jag njuter så när jag tittar på dem.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.