Dagens citat: Dalai Lama

0

“Lycka är inte något färdiggjort.

Det kommer från dina egna handlingar. “

~ Dalai Lama


 

 

De flesta har blivit uppvuxna med en tro om att strävan efter lycka finns runtomkring oss, i den yttre världen – i ägodelar, status, rikedom, livsstil etc. – och spenderar hela livet med att jaga saker som egentligen aldrig fyller tomrummet. Lycka är inte något som vi snubblar över i sökandet efter det; Det är snarare något vi skapar varje dag i varje val vi gör.

Jag har haft det aningen hektiskt under senare tid, med resor, olika möten och anläggning av min nya trädgård, jämsides med konstutställningar som pockar på min uppmärksamhet och skapandet av nya alster som kommer i kläm. För några år sedan skulle troligtvis detta ha varit tillräckligt för att driva mig över kanten emotionellt, mentalt eller kanske lite både och.

Tack vare år av andlig odling blev jag dock verkligen chockad över hur fridfull och tillfreds jag förblev under omständigheterna. Förr, i stressliknande situationer med motgång och jämmer så skulle en yngre Carina ha befunnit sig på ett mer ‘offer-mässigt’ plan. Numera väljer jag att omfamna situationer så gott jag kan, samtidigt som jag upprätthåller en inställning med såväl humor som tacksamhet för allt gott som jag faktiskt har i mitt hjärta!

Omständigheterna ändras naturligtvis inte, men min erfarenhet kring dem baseras på mina val, mina tankar, mina handlingar och mina reaktioner.

Jag hoppas att alla har haft en härlig helg och får en underbar början på veckan! Kram ♥

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.