Dagens citat: Gandhi

1

“I tystnadens perspektiv finner själen vägen i ett tydligare ljus, och det som är gäckande och bedrägligt löser sig självt och blir kristallklart. Vårt liv är ett långt och snårigt sökande efter Sanning.”

~ Mahatma Gandhi

_____________________________________________________________________________________

Det upphör aldrig att förvåna mig hur vackert och vältaligt några av våra största tänkare och själar har förmåga att tala om meditation och inre vishet.

Såsom jag älskar att säga, det finns inget utanför som inte kan hittas inom. Men vi måste vara tysta och söka för att höra denna sanning.

Ha en underbar helg, Kram ♥

Beskuren akrylmålning av mig

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Eleonor den

    Hej
    Ja så är det! Befinner mig själv i en väldigt jobbig situation hoppas på en lösning snart. Healade och bad om ett budskap. Fick “Själen är din bästa vän!” Så sant! kollade lite runt och hittade bla citat . När själen får ro följer kroppen efter osv Kram <3

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.