5 Ädla Kvalitéer Hos Människor Som Har Ett Gyllene Hjärta

0

Människor som har ett så kallat hjärta av guld är verkligen som en välsignelse i någon annans liv. De är som solstrålar i någons själs mörker. Deras vänlighet och medkänsla är alltid där, trots de mörka tider de kanske själva går igenom. De finns främst för att visa kärlek gentemot dem som inte inser det själva. Kolla upp följande egenskaper för att få reda på om du eller någon du känner har ett hjärta av guld!

5 Storsinta, generösa kvaliteter hos människor med ett hjärta av guld:

  1. Naturligtvis tillämpar de och sänder ut kärlek och helande.

Oavsett det förflutna har människor med gyllene hjärtan förmågan att acceptera andra och älska dem som de är. De varken dömer eller håller igen med sin vänlighet mot någon som kommer i dess väg. Du möter en absolut medkänsla och vänlighet i dem. Därför söker sig de sårade, sargade eller fördömda till de här människorna, för de vet att de aldrig skulle bli avvisade. I närvaro av människor med gyllene hjärtan så finner de den helande och läkande kraften som de har sökt efter.

  • De förlåter utan förbehåll.

Människor med gyllene hjärtan har förmåga att förlåta utan begränsningar. De är extremt barmhärtiga, på så sätt att de aldrig ens överger sin välvilja och hjälpsamhet även om de utnyttjas på grund av det. Eftersom de inte kan vara osanna mot sig själva så har de överseende bortom utnyttjandet av de där listiga människorna. Även om de genast berörs av andras beteenden så påverkas de inte av dem.

  • De förfogar inte över avund, agg eller missunnsamhet.

Trots att de utnyttjas av andra så har de inte några elakheter i sinnet. De har ingen tid att hata andra eftersom de spenderar sin energi på att läka människor istället för att hata dem. Bitterhet har ingen plats i deras hjärtan.

  • De tar inte hämnd.

Människor med gyllene hjärtan ändrar inte enbart sitt barmhärtiga beteende mot människor som har skadat dem illa, de kan även förlåta och sluta att tänka på dem också. De har inga planer på att hämnas. I stället tror de att människor gör sådana saker som de gjort av någon viss anledning.

  • Inget tillintetgör dem.

Oavsett hur ont någon annan än gör dem så står människor med gyllene hjärtan resliga, upphöjda och blir aldrig kuvade eller besegrade. Även om de aldrig får ett tack eller någon form av bekräftelse för sin vänlighet kommer de aldrig att upphöra med sina goda gärningar. Ingenting någonsin påverkar dem och de fortsätter att vara och att göra allt i kärleksfullhet, vad än som händer.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.