Bokomslag och Youtubeklipp

0

Alessandra Mia från Virginia, USA, har givit ut sin bok med mitt konstverk på omslaget. Ska bli så intressant att ta del av dess innehåll… om sorg, tacksamhet, healing etc. ❤ ska läsa denna av hela mitt hjärta!

Originalet – Rare Passage – har jag målat i blandteknik med ‘pouring acrylic’ i botten och därefter oljefärg för det figurativa, 30*30 cm

Boken finns på Amazon Länk: https://www.amazon.com/dp/B0B93YXNDJ?ref_=pe_3052080_397514860

Ytterligare vill jag berätta att i ett av mina youtube-klipp under ‘Representation’/www.konstkvarteret.se, är det min dotter Sandra Ehlers som lyfter fram olika aspekter av personlig- och andlig utveckling etc. I grunden är hon utbildad partikelfysiker men har sadlat om för att utforska andra spår på livets outgrundliga stigar. Youtubekanalen  ????

The Embodiment Experience – Satya Mountain Yoga  –   Länk: https://www.youtube.com/watch?v=_t5qddpF080

Jag önskar en trevlig fortsatt dag, denna vackar septemberdag som nog kan representera en av våra vackra brittsommardagar. Tack ?

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.