Tro och Healing

0

Vår tro fungerar som ett filter för all inkommande information. Avsiktlig healing inkluderar alla trossystem. Det finns även kulturella faktorer som påverkar tro, men kom ihåg att det är du som har redigerar-knappen i din kontroll. Du upplever vad du bestämmer dig för att uppleva – alltmedan du lär dig att “ta kontrollen” av upplevelserna, hellre än att känna dig som ett offer för dem. Övertygelser är en mycket kraftfull form av avsikt.

Snarare än att bara reagera av gammal vana så är det viktigt att istället välja hur du vill känna. Här handlar det om förändring och att du kan ändra dina upplevelser när du förstår hur kraftfull din hjärna är och hur elastisk din tro är.

Dra dig till minnes när du senast låg ner i det gröna gräset och blickade upp mot himlen. Stirrandes upp mot denna dynamiska duk av naturen som lockar vår fantasi. Varje passerande moln, formation och avdunstning i glömska, väcker en medvetenhet om något, någon eller någonstans i vårt minne. Flyktiga bilder av böljande figurer som försvinner när vi reflekterar över deras likhet med vår verklighet. Precis när vi är nöjda och har ett porträtt spikat, övergår det stegvis till något annat. Det är lätt att bli helt uppslukad av intrycken som vi kännetecknar från förnimmelsen av vårt eget personliga konstverk. Det finns inga gränser för vad vi kan föreställa oss. Likaså finns där inga gränser för hur vi kan tolka vad vi hör, luktar, smakar och känner. De flesta beskriver sina upplevelser genom att bara använda de 5 sinnena inom 4 dimensioner av tid & rum. Dessa är bara de omedelbara sensoriska fakta, en liten del av de obegränsade upplevelser, öppna för oss.

Några teoretiska fysiker uppskattade nyligen att vår fysiska verklighet består av 11 dimensioner. Polchinski,J “Sträng Teori” Cambridge University, Vol 998 – Hur många av dessa dimensioner kan det vara möjligt att få åtkomst till? Nya upptäckter vid användning av partikel acceleratorer för att studera mörk materia & gravitation expanderar konstant antalet av dimensioner och detta medan vi fortsätter kämpandet med att förstå den materiella världen – inom våra vetenskapliga paradigmer. Ur Intention Heals, Dr Adam McLeod

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.