Dagens Tarotkort ~ 9 i Mynt

0

Nian i Mynt symboliserar glädjefullhet av de mer “finare” sakerna i livet. Det här kortet kan dyka upp när vi förtjänar lite lyx utöver det vardagliga i våra liv. Som till exempel något välgörande spa, massage eller behandling som främjar välmående i största allmänhet. I syfte att skämma bort oss själva litegrand. Detta kan komma efter en period av hårt arbete, när vi kommit till ett stadie av en slags mättnad, trötthet eller utmattning och måste belönas och återhämta oss.

När vi känner oss “tunga” inom oss själva är detta ofta ett tecken på att det är dags för de där lite extra av förnöjelse och välbehag – som detta kort rekommenderar. Ibland kan vi dock kanske känna att den där lyxen inte riktigt blir så ymnig som vi kanske önskar, och att vi förtjänar att bli mer bortskämda än vad vi har råd med.

De nöjen och glädjeämnen som är förknippade med detta kort kommer emellertid också när vi har förmågan att öppna vår nyfikenhet åt skönheten i vår värld, av alla visioner/syner, dofter, smaker och ljud runt omkring oss, och som är gratis att njuta av. Tyvärr serveras inte denna insikt till oss på en silverbricka, utan är något vi måste bemöda oss med för att uppnå och som kräver tålamod, uthållighet och disciplin. Men när vi förmår oss att öppna upp våra sinnen för denna djupare uppskattning av livet, då kan vi bli styrkta av dess generösa och fullständigande tillgångar för alltid.

ALEISTER CROWLEY’S – TOTH Tarotlek – för mer info: https://carinaehlers.se/

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som medium och konstnär - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare. Är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt genom litteratur samt i olika workshops, bl a i Kanada med Drömhealern Adam. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag hoppas kunna vara till hjälp, och dra ett strå till stacken för att föra in ljus, glädje och kärleksfullhet. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många över hela vår jord som jobbar för detta ändamål. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag förlitar mig till en högre kraft, en gudomlig kärleksfull källa som självklart vet bättre än jag gör. Mitt ande-team (nära och kära, guider och änglar) finns också till hands och hjälper när så krävs. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra. För det börjar alltid med oss själva. Om du inte kan älska dig själv så hur kan då till exempel en partner älska dig?

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.