Res Inåt ~ är dagens budskap

0

Du har häpnadsväckande och fantastisk vishet inom dig! Avsätt lite tid för att stilla ditt sinne och lyssna på Guds röst och på dina skyddsänglar då de når ut för att ge dig svaren som du söker. Meditation och bön är ovärderliga verktyg som du kan använda dig av nu. Kanske du till och med kan lägga märke till vägledning som kommer till dig genom dina drömmar om natten. De kommer från ditt undermedvetna och förser dig med spännande avslöjanden och med omtanke och hänsyn berörande ditt livs syfte.

Kortet handlar inte om att du ska sätta igång och göra något, agera eller så utan om att bli glasklart medveten om vad det är som du vill skapa.  Om du har känt dig orolig för att inte ha vidtagit åtgärder kring dina drömmar, släpp i så fall dessa bekymmer och kom till ro.

Tålamod är dygd vid denna tidpunkt. Dina intuitiva förmågor är förbättrade och det är viktigt att du litar på din intuition. Dina känslor är som en kraftfull kompass, vilken riktar in dig mot rätt kurs. Följ dina känslor med tillit och optimism.

Ytterligare innebörd av detta kort:

Andlig tillväxt och reflektion ♥ Lita på din inre vishet ♥ Tålamod med dig själv ♥ Att vara helt sanningsenlig och förtroendeingivande ♥ Tro på Universums vänlighet och vishet ♥ Följ din egen vägledning

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.