Bevis att människor absorberar energi från andra

0

En studie visade nyligen att växter kan absorbera energi från andra närliggande växter. Efter denna upptäckt kommer ingenting någonsin att vara detsamma för det här tyder på att även människor kan absorbera energi från varandra.

Studiens ledare, Olaf Kruse, var den förste forskaren som upptäckte att en grön alg (Chlamydomonas reinhardtii) har förmågan att attrahera en annan form av energi oavsett det vanliga förfarandet då det skapas genom fotosyntes. Den här typen av energi kommer från växterna som växer runtomkring Chlamydomonas reinhardtii. Denna upptäckt är så viktig att den publicerades i Nature Communications journal online.

För att kunna växa och bibehålla sin hälsa så behöver människor flera energier, som kalorier från mat, solljus, syre och mineraler som finns i vatten bland annat. Växter använder också mat, solljus, vatten plus koldioxid.

I den här studien så planterade Kruse och hans team algen och observerade den under en viss tid, och framför allt när det inte fanns några energikällor kvar. Under denna tid började algerna absorbera energin från de andra växterna som växte i närheten. De lyckades göra detta eftersom de kan generera enzymer som bryter ner cellulosa från plantorna i närheten.

Professor Kruse hävdade att det var första gången som ett sådant beteende hade bekräftats i en växt. Beträffande vad som tidigare är skrivet i läroböcker så är denna upptäckt om att alger kan bryta ner cellulosa såklart motsägelsefull. Faktum är att det som de har upptäckt i studien det var en växt som livnärde sig på en annan växt.

Professor Kruse jämförde denna egenskap hos människor. Han sa att detta var anledningen till att en del människor känner sig obekväma med vissa personer eller i något speciellt gruppsammanhang där olika energier och känslor sammanblandas.

När påverkan och korrelationen av denna studie studeras där människor är inblandade så löd Badar-Lees förklaring enligt följande:

“Allteftersom energistudier blir mer och mer avancerade så kommer vi äntligen att kunna få se detta överfört också på människor. Den mänskliga organismen liknar en växt, den använder den energi som behövs för att få näring emotionellt och detta kan ge energi till vissa celler eller öka nivån av kortisol och ämnes omsätta celler, och detta bestäms av den emotionella triggern.”

Dessutom är han absolut säker på att nu är det rätta ögonblicket att börja utforska bioenergi.

“Människor kan absorbera och läka genom att använda andra människors energi, likväl som djurens och naturens resurser också. Det är anledningen till att människor känner sig sublimerade och energiska när de spenderar tid i naturen”, noterade han.

Här erbjuds tre sätt som hjälper dig att skydda dig från potentiell negativ energi:

Börja med att Jorda Dig

Om du känner dig utmattad gå barfota i en halvtimme eller mer, eller så kan du sitta på marken. Jorden innehåller något som kan balansera energier så det är ett mycket effektivt tillvägagångssätt.

Rena dig själv

Du kan göra detta genom att ta ett bad i havssalt, eller genom att använda kvistar av salvia. Kanske det verkar lite ovanligt men det här är ett gammalt trick och det visade sig vara mycket effektivt också.

Håll Dig borta från negativitet

Gör allt du kan för att undvika negativa energier, det spelar ingen roll vart källan till den energin kommer ifrån, vare sig det rör sig från vissa människor, platser eller föremål så håll dig bara borta från dem.

We choose our joys and sorrows long before we experience them. – Khalil Gebran

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.