Vänlighet

0

Med de 4 målningar som jag visar här i bloggen idag har jag ett budskap som jag gärna delar med mig av och det handlar om vänlighet.

4 st målningar a` 30*30 cm – akryl och olja på canvas, av mig!

Du är en human medmänniska – gjord av kärlek – och du är kompetent att dela den energin med andra.

En “snäll själ” – är av någon anledning en del av vår mänskliga vokabulär. Det hänsynsfulla, barmhärtiga hjärtat är ett kärl, ett ämbar av vänlighet, och du ger generöst till andra genom uppmuntrande ord, leenden, naturlig omtanke och stöd. Genom att leva inom sfären för det goda så behandlar du alla med största respekt och har en tendens att sätta andras behov före dina egna.

Folk älskar att vara i dessa människors närhet eftersom det helt enkelt känns bra att uppmuntras och accepteras så som man är. Vänlighet visar på äkta medkänsla. Det kan aldrig vara falskt eller underkuvat, för det kommer från det närande, hälsosamma och omsorgsfullt vårdande centret i ditt innersta av ditt väsen.

Vänlighet förväntar sig ingenting i gengäld. Vänligheten den är i sig själv dess egen belöning. Förstå att när du delar den här energin så kommer den att ha en “ringar-på-vattnet-effekt” på varje person du kommer i kontakt med. Kom också ihåg behovet av att vara snäll mot dig själv. Inse att du är alltid ett ständigt pågående arbete.

Jag önskar alla en riktigt Glad Påsk

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.