Dagens Tarotkort ~ Två i Mynt

0

Tarotkortet Två i Mynt (Pentakel), är kortet som representerar att följa strömningarna, vara i flödet, eller “Go with the Flow”. Det är den känslan av lätthet vi upplever när vi tar oss an något och gör det så bra att det känns som om vi seglar fram i livet. Vi försöker inte driva på eller ändra något i flödet och dess “strömmande flod” utan flyter bara med i den. Men det faktum att det finns Två Mynt här, antyder att vi kan ta oss an mer än en uppgift åt gången och skickliga nog att hålla många bollar i luften. Att vara i detta flödestillstånd och med enkelhet kunna jonglera våra uppgifter smidigt och lättsamt, det gör att vi känner att vi är i linje med livets utvecklingsprocess.

Ur ett annat perspektiv kan det även handla om transformation, en förändring till det bättre på alla möjliga sätt. Eftersom förändring ibland kan verka svårt att hantera så kan det här krävas vaksamhet, så att vi inte faller. Ha dock i åtanke att ur förändring kommer kraft och ny energi. Ha tillit till processen och precis som ormen – ur en symbolisk synvinkel – kan det finnas behov för oss att krypa ur det gamla skinnet någon gång eller så.

Våra liv är i en ständigt pågående förändringsprocess, viket möjliggör för oss alla att växa och utvecklas på våra inre plan. Detta är mycket berikande och det enda som behövs är tillit till att allting är i sin ordning och vi är alla på ”rätt plats” i livet. Vi är oändliga förmågor, är flexibla, anpassningsbara och fixar med lätthet det som verkar omöjligt.

Tolkning: Förändring. Ömsom vinst eller förlust. Svaghet eller styrka. Svårighet med igångsättande av nya projekt. Besvärliga situationer. Flitig, men ändå opålitlig. Simulerad njutning. Forcerad munterhet. Brev. Meddelande.  Omvänt: Besöka vänner. (Kanske inte just nu, i virustider.) Angenäma förändringar. Harmoni. Litterär förmåga. Fallenhet att hantera situationer.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * Mer info: https://carinaehlers.se/

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.