Torsdagens Tarotkort ~ Fem i Stavar

0

Fem i stavar handlar om konflikter, konkurrens och förtretliga problem som inte verkar vilja försvinna. Vårt behov att fajtas bara för att vinna över andra kan komma utifrån en hälsosam plats, men oftast härrör det från en plats av rädsla inom oss. Vi kan till exempel känna behovet av att skydda gamla beteendemönster, eller ideal och värderingar som är föråldrade. Dessa borde vi istället frigöra oss ifrån – snarare än att försvara. Om vi ibland känner att våra egon behöver skyddas så kan känslor av underlägsenhet också orsaka att vi väljer kraftmätning och bråk. Det kan vara svårt att ignorera uppmaningen om att slåss, och särskilt om vi känner oss hotade eller om vi bara älskar det där surret av adrenalin. Det är emellertid viktigt att hålla koll på vad som triggar igång oss i livet och fråga oss själva om dessa händelser verkligen är viktiga nog att ägna sig åt. Det är trots allt bättre att använda ens energi för att arbeta i riktning mot en plats av inre frid och harmoni om möjligt – snarare än ett tillstånd av konflikt.

Tolkning vid en tarotläggning är såklart individuell men förslagsvis kan man tyda enligt följande: Här är en stagnation i flödet och istället för ett tillstånd av lycka så kan livet mer eller mindre kännas som en börda. Men då – hur frestande det än verkar – handlar det om att inte ge upp. Inga problem varar för evigt i detta jordeliv och hur mörkt det än verkar se ut så kommer alltid en vändning. Du kommer åter att bli förmögen att vända det hela till konstruktivt tankesätt och beteende, istället för det destruktiva. Du kommer att bli redo att möta situationen och även göra något åt det hela.

Tolkningsbegreppen handlar om: Stridigheter. Otillfredsställda begär. Kamp. Tävling. Fientlighet. Arbete. Våldsam stridighet. Våld. Motstånd. Omvänt ~ kan det handla om: Skojeri. Motsägelser. Komplexitet. Inblandning. Varning för obeslutsamhet. Längtan. Önskan. Åtrå. Begär.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * Mer info: https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.