Söndagens Kort ~ Månen 18

0

Tarotkortet Månen har länge varit en symbol för illusion och förtrollning. Dess hänförande strålar sades vara orsaken till galenskap och villfarelser. Månkortet representerar de tidpunkter i våra liv då vi möter vilsenhet, oro och tvivel. Att inte veta är skrämmande; inte bara för att det får oss att känna oss ur balans, kontroll och även sårbara, utan också för att osäkerheten kan låta våra fantasier skena iväg helt okontrollerat, fabricerar demoner och hemska eller kusliga förutbestämmelser som kommer att drabba oss. Det som är att lära genom detta kort är dock främst att vår rädsla mestadels är påhittade fantasier, och våra vanföreställningar i regel är självbedrägerier och för ens egen vinning.

Utöver det ovan nämnda kan vi i detta kort se egenskaper som emotioner och känslighet, och att ingenting i livet är stillastående. För vi lever i en värld av ständig förändring och en sak är säker; allting förändras. Det kan här vara dags att möta Din värsta fruktan – och Se de beskuggade sidorna av din själ. Du måste lära att konfrontera det som du har undvikt. Det finns ljus i slutet av tunneln. Lägg märke till – att om du slutar förneka ditt förflutna och tillåter tårarna att få falla som ”de” vill så kommer du att upptäcka diamanter i din själs skattkista. Detta är en reningsprocess för att tvätta bort det som en gång undveks och ignorerades. Detta kort indikerar att det här är en tid när din mediala känslighet kan bli intensiv. Lär att öppna upp för detta, eller ”skruva ner” om nödvändigt – för din kropp kan vara som en stor medial antenn nu. Moder Jord kan hjälpa dig i denna process som är en period av förändring, känslighet och läkning.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.