Tarotkort idag ~ Äss i Mynt

0

Ess i Mynt (Pentakel) representerar en dörr till något nytt och mer välmående sätt att leva och är ett positivt kort som dyker upp i en läggning – när vi behöver mer konkreta förändringar i livet. Ess i Mynt talar för soliditet och om att uppnå synliga resultat. Det handlar inte om fantasifulla drömmar och illusoriska idéer, och innebär inte heller att allt som vi behöver och önskar oss plötsligt kommer fallandes från himlen så att våra drömmar går i uppfyllelse. Men om vi kan och/eller har förmågan att arbeta hårt så kommer kortet att fungera i linje med oss, vilket inger stort hopp om framgångsrikt resultat i vad än vi kan tänkas ha i åtanke. En av de saker som vi får en vink om när vi drar detta kort, det är att lita på att den väg som tar hand om våra praktiska och materiella behov inte är så ansträngande och/eller oframkomliga som vi så ofta tror. Hur mycket gladare skulle vi vara tro, om vi fick pengar som blev till vår slav, inte tvärtom? Äss i Mynt föreslår att vi med rätt attityd kan uppnå denna mer hälsosamma relation till den materiella världen – och gör det genom att samtidigt även lindra trycket på andra områden i vårt liv, som exempel familj och relationer. Även om en del arbete krävs från vår sida för att uppfylla dess löfte så är Ess i Mynt i slutänden ändå ett mycket optimistiskt kort.

Tolkning: Perfektion. Färdighet. Medgång. Sällhet. Fullständig lycka. Kraft. Välgång. Guld. Värdefulla mynt eller artefakter. Skatter. Kombinationen av materiella och andliga rikedomar. Innehållsrikedom. Omvänt: Glädjelös medgång. Bortslösad förmögenhet. Bortkastade pengar. Pengakorruption. Olycka. Snålhet. Kattguld. Materialism.

Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.