Dagens Tarotkort ~ Sexan i Stavar

0

Sexan i Stavar representerar de prövningar och vedermödor som vi behöver genomgå för att nå en väg mot seger och framgång. Seger och framgång kan handla om såväl det yttre och världsliga, men också om vårt inre och en mer själsutvecklande aspekt. Ur en symbolisk synvinkel är detta idrottarens kort, som tränar, offrar, svettas och så småningom vinner. Ibland när vi är ihärdiga, envisa och fortsätter att anstränga oss och trots obetydliga tecken på framgång så kan det vara universums sätt att säga att vi är inne på fel spår. När Sex i Stavar dyker upp är det emellertid en indikation på att våra försök att komma framåt inte är förgäves, utan tvärtom så kan framgång snarare finnas precis runt hörnet! Sexan i Stavar uppmanar oss också att förstå att våra ansträngningar är en viktig del av resan mot framgång, lycka eller välgång och att vi växer genom vår envisa tålmodighet. Ibland när vi tror att vi inte har lyckats så märker vi att allt engagemang och ansträngningar som vi bemödat oss med ändå har gjort oss till bättre människor. När detta kort dyker upp bör vi känna oss till freds, glädjas och belöna oss själva för våra prestationer, men vi bör också komma ihåg att ingenting av det som vi uppnår uteslutande är vår egen förtjänst till framgång. Tvärtom så bygger varje framgång i viss mån på andras medverkan och/eller vägledning: till exempel våra vänner, partners, kollegor eller familj. Därför är det värt att komma ihåg att våra framgångar inte helt och hållet är våra egna och ska således delas och firas med dem som stöttar och älskar oss.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * Mer info: https://carinaehlers.se/tarot/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.