Dagens Tarotkort ~ Fyra i Mynt

0

Från det ögonblick då vi kommer ut ur livmodern sätter vi igång med att vilja ha. Som bebisar ropar vi efter mat, tröst, kärlek och uppmärksamhet. När vi blir äldre vänder våra önskemål mot sådana grejor som världsliga ting – såsom sex och pengar, men denna känsla av att vilja ha förblir densamma. Det är ganska lätt för människor att fastna i fällor som att de alltid vill ha större, bättre, snabbare. Ju mer vi får, desto mer vill vi ha. På sätt och vis kan man säga att Fyran i Mynt är en treårings kort och kräver att dess behov uppfylls. I en välbalanserad människa motverkas våra behov av en mogen känsla av livets syfte, vilket gör det möjligt för individen att hålla sig på rätt spår. Tyvärr kan vår stillade, inre själ ta stryk i hetsen att skaffa fler prylar och uppfylla våra kortvariga behov. Därför är detta kort som en påminnare för oss, om att det är viktigt att komma ihåg vad livet egentligen handlar om och att ha en känsla av proportioner när man bedömer vad våra behov verkligen är.

Här är alltså en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är mer än det du äger. I kärlek kan kortet stå både för att hålla fast vid en människa, även när man borde släppa taget om h*n, liksom känslor av avund, bitterhet, svartsjuka.

Kortet kan också i en del fall stå för att trygghet är på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Kortet kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Kan också betyda stabilitet i ekonomiska transaktioner och kontrakt.

Jobb – Ditt jobb är din källa din inkomst. Du har ingen annan tillfredsställelse av det. Du håller fast vid ditt arbete och kan inte släppa taget, ständigt rädd och vilsen över att du kommer att förlora det. Kortet kan också stå för materiell stabilitet och alla typer av kontrakt.

Kärlek – Fyra i Mynt står för svartsjuka, avundsjuka, vilja att hålla fast vid det man har, även om en relation håller på att försämras. Du känner dig hotad och är rädd för att du kan förlora människan som du delar livet med. Fyra i Mynt kan även stå för ovilja att förändras, bitterhet, vidfasthållande vid sina vanor och tänkesätt, överdrivet intresse för det materiella etcetera, all sådan envishet som leder till att du förblir ensam – om du nu är singel.

Ekonomi – Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet. Bitterhet på grund av pengar; snålhet.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.