Dagens Tarotkort – RÄTTVISAN VIII ~ 8

0

Jag drar ett av mina tarotkort denna jättevarma och sköna söndag och den gudomliga manipulationen – istället för begreppet slump – visar på Rättvisans kort, nummer 8.

På det här kortet ser vi den bekanta figuren av Fru Rättvisa. Hon bär upp en balanserande våg där hon väger upp varje motsatt sida av ett argument, såväl rätt som fel; och i händerna håller hon avgörandets svärd, med vilket hon oundvikligen kommer att administrera sin avsedda dom. Budskapet som detta kort har åt oss, är att universum i slutänden är en rättvis plats, även om det kanske inte verkar så på ett vardagligt plan. Vare sig detta beror på karmisk lag, gudomlig vedergällning eller att människor helt enkelt är goda i sig, det avslöjas inte. Kortet påminner oss också om att vi alla, var och en av oss, har ett ansvar att agera på ett etiskt sätt och om vi gör detta så kommer våra goda gärningar med tiden tillbaka till oss. På likadant sätt, om vi inte gör några förändringar till det bättre, kommer våra misstag att återvända till oss.

Tolkning: Rimlighet. Rättvisa. God Balans. Harmoni. Sedvanerätt. Rättfärdighet. Dygd. Ära. Kyskhet. Rättvis belöning. Det möjliga utfallet, vare sig förmånligt eller dåligt, kommer att vara skäligt för personen i fråga. Jämvikt. Balans.  Opartiskhet. Omvänt: Fördom. Falska anklagelser. Trångsynthet. Stränga bedömningar. Intolerans. Illojalitet. Missbruk.

Pss… RÄTTVISANS kort kommer som XI (11) i vissa tarotlekar, som exempelvis i WAITES Universella Tarot – men här i Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek visar sig kortet som 8, eller VIII ~

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/

Må vi alla växa och stå starka och hela i oss själva, och må den sommartid som nu kommer skänka oss livslust, kreativitet med trygghet i oss själva.

Foto jag tog på Cypern ~ Bilden är inte ‘fotoshopad’. Blomman hade ett förunderligt inre ljus!
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.