Dagens Tarotkort – Domedagen XX ~ 20

2

Detta kort återspeglar Domedagen eller den slutgiltiga dagen för summering. Domens dag. Detta är förmodligen den dag då goda själar väcks av en trumpetfanfar och slutligen belönas för sitt hårda arbete. Fast då vi ständigt erbjuds möjligheter att förändra oss själva och våra liv så behöver vi inte vänta till dess för att få uppleva en sådan livsförändrande begivenhet. Knepet kan vara att lyssna efter den där trumpet signalen och känna igen den när vi hör den. Och det leder till god bedömning med ett positivt utfall.

🌈🌼  Ytterligare…

Yttersta Domen utgör en tid av rannsakan. En tid då man behöver reflektera och tänka över sitt liv, vart man har kommit, vad man har åstadkommit och hur man har nått hit. Kortet kan också stå för en period i livet då man kommer att testas. En student kan få upp det här kortet inför prov, tentamen och examina.

Den här tiden innebär också en tid för beslut angående vad nästa mål blir, och sedan infinner sig en känsla av lättnad.

Domedagen står oftast för vägskäl, och behov av att fatta beslut, beslut kring hur/vad göra härnäst. Vad man väljer medför konsekvenser, men det viktigaste är att välja något.

Domedagens kort kan också stå för att räkenskapens tid nu är här och att man nu får möta sina rädslor. Gamla skulder behöver nu betalas, det går inte längre att smyga sig undan sitt ansvar.

Kortet symboliserar förnyelse och förändring, svåra avgörande beslut och frigörelse, liksom resultat.

Jobb – På jobbet kommer du att behöva rannsaka dina avsikter liksom dina mål.

Kärlek – Du kan vänta dig att diskutera med din partner, erkänna era misstag, och ta relationen till en ny nivå.

Ekonomi – Nu går det inte längre att vänta, det gäller att betala sina skulder.

Aleister Crowley’s TOTH Tarotlek * * * https://carinaehlers.se/
Dela.

Om skribenten

Jag som skriver här är Carina Ehlers och är verksam som konstnär, medium - certifierad på Academy for Inner Potential, med Vendela Cederholm & Lottie Wahlin som lärare - och är även kunnig inom energi healing. Healing har jag lärt mig en del om, genom att delta i workshops i Kanada med Drömhealern Adam, sedermera Dr Adam McLeod, samt från hans böcker. En övergripande läkning behövs nu mer än någonsin - på hela vår planet - och jag känner mig kallad att göra skillnad, att skapa förändring och att föra in ljus och vara en liten del i det stora hela som hjälper till att gå en bättre Värld till mötes. Jag är inte ensam och det är fantastiskt att det faktiskt är så många, över hela vår Jord, som jobbar för att få in Ljus, Kärlek och att 'göra rätt'. Ju fler vi blir som ägnar mer av vår tid här i jordelivet för att inspirera andra till förändring, i kärleksfullhet, desto bättre och enklare blir det att få en bättre plats att leva på. Jag står inte bara för det jag tror på, utan förlitar mig även till en högre kraft och självklart finns mina hjälpare till hands - så som mina guider, änglar och nära och kära som har gått över till andra sidan. Att affirmera dagligen, släppa taget om sin vrede, förlåta och älska och uppskatta sig själv är en kärleksfull handling som hjälper såväl en själv som andra.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    🙏❤🌹🐞🌹

  2. livskraftsorientering den

    😊 Tack💥💦💦

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.